Parfem “Joy” donosi dobro rasploženje

Od samog osnivanja, kuća Dior posvećena je ženama i njihovoj sreći. Pojavom na modnoj sceni davne 1947. godine, pa sve do danas, suštinu i duh Dior-a odlikuje ženstvenost, luksuz i zadovoljstvo.

20 godina nakon promovisanja kultnog parfema “J’adore”, u ovoj modnoj kući postojale su neprekidna potreba i želja za kreiranjem novog originalnog mirisa. Onakvog, koji bi predstavljao vizionarsko oličenje Dior ideala, suštinsku sreću u svim njenim oblicima.

Joy by Dior je upravo to – obećavajući spoj sreće, luksuza i glamura. Novi manifest ljubavi prema životu, neispričana priča, odraz svih nas, poklon svim ženama.

“Stvaranje novog Dior parfema predstavlja poseban događaj, kako za celu kuću Dior, tako i za mene samog. To bi trebalo da bude miris koji će ujediniti oba pola i koji će se podjednako svideti, kako muškarcima tako i ženama. On poseduje izraziti karakter, a dopada se mnogima. Imao sam sreću da njegovo ime znam od samog početka. I to kakvo ime! Kratko i vedro, otvoreno za sve mogućnosti.”, rekao je Francois Demachy, kreator Dior parfema.

Kao zaštitno lice nove kampanje ova modna i kozmetička kuća odabrala je vanserijsku glumicu Jennifer Lawrence, ženu koja utelovljuje ženstvenost i radost, ali pokazuje i svoju pomalo divlju stranu, baš poput novog parfema.

Vrlo ženstvena i moderna bočica parfema, koja prati liniju i drugih dizajna ambalaže Diorovih parfema, privući će vas već na prvi pogled. Jednostavna, nežnoružičaste boje, s ugraviranim nazivom Joy nagnaće vas da posegnete za njom. A kad je otvorite, osetićete životne mirise ruže i jasmina, citrusa, kao i toplu kremastu sandalovinu, uz nežan dodir kedrovine i pačulija. Celu priču zaokružuju note mošusa, što ovom mirisu daje nježan, senzualni potpis.

Parfem je dostupan u pakovanjima od 30, 50 i 90 ml te kao mirisni losion za telo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages i promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.