Personalizovana nega i najnovija tehnologija za autentičnu lepotu kose

Schwarzkopf Professional Srbija, jedan od vodećih svetskih brandova za negu kose, prvi put je u Beogradu, u jedinstvenom ambijentu ekskluzivnog modnog salona ‚‚Odiva”, predstavio i lansirao najnoviju, revolucionarnu BC Fibre Clinix liniju za negu kose.

BC Fiber Clinix je najnoviji revolucionarni, hiperpersonalizovani tretman za negu kose, koji ima najsnažniju moć obnavljanja do sada. Ovaj profesionalni tretman vraća kosu u savršeno zdravo, prirodno, devičansko stanje. BC Fiber Clinix predstavlja novu i ekskluzivnu salonsku uslugu. Deset godina istraživanja, četiri doktorska rada i 4 patenta bila su potrebna da se dođe do ove revolucionarne inovacije i tehnologije. BC Fiber Clinix sačinjen je od premijum sastojaka za negu kože, pruža najsnažniju moć obnove sa “triple bonding” tehnologijom. Unutrašnje delovanje trovalentnih jona (“triple bonding tehnologija”) kreira i stvara trodimenzionalnu mrežu unutar vlakana kose, kako bi dubinski ojačao strukturu i uklonio oštećenja i potpuno je zatvara iznutra, dok C21 tehnologija obnavlja svih 21 lipoproteina spoljnog omotača prisutnih u kutikuli i oblaže kosu spolja. Tri najvažnije inovacije koje donosi BC Fiber Clinix su:

– do 10 puta snažniju kosu

– potpuno i savršeno rešavanje problema oštećenosti dlake

– do 60 dana trajanja obnovljene unutrašnje i spoljašne strukture kose.

BC Fiber Clinix usluga ekskluzivno je dostupna u Schwarzkopf Professional Srbija Master partnerskim salonima od decembra. Ne propustite priliku da kosu vratite u savršeno zdravo, prirodno stanje!

Schwarzkopf Professional kompanija postoji 120 godina od svog nastanka registrovano je preko 7.600 patenata. Schwarzkopf Professional kreira sa frizerima za frizere, kako bi pružio revolucionarne proizvode vrhunskog kvaliteta, donoseći najnovije trendove kolorisanja i šišanja kose, programe globalnog obrazovanja i podrške salonima, kreiranih i isporučenih od strane strastvenih ljudi. Schwarzkopf Professional predstavlja ljubav prema kosi, podstaknuti posvećenosti i istraživanju nadmašuje se ono što je već učinjeno i uvek prvi, jedini, drugačiji, nosioci inovacije u postavljanju novih trendova i ispred svog vremna. Kompanija BY CHERRY HAIR d.o.o. je generalni zastupnik i distributer za Srbiju Schwarzkopf Professional proizvoda namenjenih za kolorisanje, negu i stilizovanje kose. Kompanija By Cherry Hair d.o.o. posluje u Srbiji preko 10 godina i jedan je od lidera u regionu, nagrađena brojnim prestižnim priznanjima od strane Henkel grupacije.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.