Pet must have boja za usne!

Bez obzira na to voliš li da eksperimentišeš sa šminkom ili se držiš klasičnih nijansi, postoje neke boje koje su uvek u modi i koje će lepo izgledati na tvom licu bez obzira na boju tvoje puti i kose. Tvoj je izbor hoćeš li se odlučiti za ruž, sjaj ili olovke za usne, ali ovih pet boja bi svakako trebala da imaš.

1. Bež-roze

Savršena boja koju često možemo videti na Kim Kardashian, daće dašak glamura tvom licu bez puno truda, a izvrsno pristaje uz smokey eyes ili jarku senku. Ipak, pripazi da nijansa ruža ne podseća na korektor.

2. Boja mesa

Prljavo-ruoze nijansa najprodavanija je i najtraženija boja u parfimerijama, a postoji i dobar razlog zbog čega je to tako. Ova nenametljiva boja može se nositi u svim prilikama, a idealna je za opuštena druženja. Pristaje svima i ne iziskuje puno truda pri nanošenju.

3. Crvena

Svaka devojka trebala bi da ima barem jedan crveni ruž u nijansi koji joj dobro pristaje. Crveni ruž će i najjednostavniju kombinaciju učiniti svečanom, a važno je samo da dobro iscrtaš rub usana i na licu imaš dobru podlogu jer crveni ruž i crveni obrazi nikako ne idu zajedno.

4. Fuksija

Ova zabavna boja sjajna je za večernje izlaske, a baš poput crvenog ruža – oživeće svaku kombinaciju. Možeš je nositi uz belu senku i crni tuš, ali i jarke boje tuševa za oči poput tirkizne, žute i narandžaste.

5. Svetloroze

Lepa baby roze nijansa pomoći će ti da ostvariš romantični look, pa je idealna za dejtove i odlaske u bioskop. Sjajno pristaje uz sive i svetlosmeđe senke za oči.

Foto: Getty

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.