POKLANJAMO: Labello Lip Butter sa aromom crvene ribizle mami na poljupce!

labello-lip-butter-crveni

Bliže nam se hladni zimski dani, kada treba dodatno da povedemo računa o svom ritualu nege, naročito kada je reč o usnama. U ovom periodu godine, usnama je potrebna bogata nega i hidratacija. Međutim postoje trenuci kada uz intenzivnu negu i zaštitu, želimo da osvežimo usne daškom sjaja i zavodljivom nijansom boje.

Za sve one koji žele bogatu negu uz egzotičnu voćnu aromu i zavodljivu crvenu nijansu na usnama, Labello predstavlja novi Lip Butter crveni. Neodoljiva aroma crvene ribizle budi vaša čula, dok se formulacija nežno topi ostavljajući zavodljivu crvenu nijansu na usnama.

Bogata formulacija sa ši buterom i bademovim uljem obezbeđuje dugotrajnu negu i intenzivnu hidrataciju čineći usne mekim i glatkim. Labello Lip Butter crveni nežno se topi na usnama i osvaja aromom ribizle zavodljivo crvene boje.

Za nežne usne koje izgledaju apsolutno neodoljivo i pozivaju na poljupce.

Ako ti želiš ovakve usne, pošalji nam na mail hej@color.rs – koja ti je omiljena boja ruža i ne zaboravi da staviš naznaku “za Labello”, kao i da napišeš ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

Delimo pet Labello Lip Buttera, a dobitnice ćemo objaviti na Facebook stranici.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.