Predstavljamo SPRING EXPLOSION by Lovely Bags i nagrađujemo jednu maturantkinju

Najjednostaviji trik kojim ćete svoju odevnu kombinaciju učiniti originalnom, posebnom i uzbudljivom svakako je izbor upečatljive torbice! Efektna torbica će učiniti čudo transformirajući najjednostavniji monohromatski outfit u jednu sasvim novu dimenziju!

Kada su u pitanju upravo takve – originalne torbice, regionalno popularan modni brend ženskih ručno rađenih torbica, Lovely bags, nepogrešiva je adresa za pronalazak savršene torbice. Već znamo da su upečatljive i jedinstvene te nas teraju da se uvek iznova zaljubimo u modele koji nastaju s puno ljubavi pažljivo prateći svetske trendove, a posebno osluškujući zahteve svojih klentkinja.

Lovely bags Team, predvođen Marijom Perić, poručuje da ovog proleća svaka žena treba jednu torbicu u boji. Upravo s tim motivom ovih dana su nam priuštili pravu eksploziju boja novom mini kolekcijom. Nemoguće će biti da vas ne primete nuz rakoš ljubičastih, plavih, ružičastih, crvenih te metalik zlatnih nijansi koje su upečatljivo složene na torbicama umerenih dimenzija u koje će stati tačno onoliko stvari koliko je uistinu potrebno jednoj ženi. Na ovaj živi kolorit nadovezan je nezaobilazni cvetni print koji je ovog proleća poželjan na svim modnim dodacima.

Nova kolekcija je dostupna u Lovely Bags shopovima u Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Beogradu i Novom Sadu te u 25 Lovely bags cornera u sklopu različitih koncept trgovina u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Također, moguća je online narudžba na kućnu adresu putem službene Facebook stranice Lovely bags.

A kako sjajan Lovely bags Team zna koliko devojke koje ove godine imaju malu ili veliku maturu imaju muka oko izbora torbica, u saradnji sa HEJ! magazinom jedna hejovka će osvojiti ovu divnu torbicu.

Sve što je potrebno jeste da nam pošaljete na mail hej@color.rs zašto baš vi zaslužujete ovu torbicu. I da pored toga napišete koja ste škola i razred, i obavezno napišete svoje podatke – ime, prezime, tačna adresa, grad i kontakt telefon.

Igramo se do subote, 5. maja u podne, a ime dobitnice objavljujemo u nedelju na FB strani HEJ! magazina.

Foto: Lovely bags  promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.