PRVI RAY-BAN SHOP IN SHOP U SRBIJI: Ekskluzivno u Sun Shop radnji u ADA MALL tržnom centru

Duže od 80 godina Ray-Ban se ponosi titulom najslavnije marke naočara na svetu. Ove naočare prenose tu legendu kroz decenije, trendove i ljude koji ih nose. Važno je videti i biti viđen, biti gospodar svoje individualnosti – samostalno definisati ono što jesmo, a ne da nam to drugi nameću.

Po prvi put u Srbiji otvoren je Ray-Ban shop in shop u okviru Sun Shop radnje u Ada Mall tržnom centru. Beograd je postao bogatiji za optiku kakvu smo do sada viđali samo u najvećim svetskim metropolama.

Ako do sada niste uspeli da nađete svoj savršeni par Ray-Ban naočara sigurni smo da ćete sada bez problema odabrati naočare koje će ispuniti sve vaše zahteve. Bilo da ste u potrazi za legendarnim modelima poput Aviatora i Wayfarera, ili volite modernije modele poput Hexagonal ili Square modela, Ray-Ban shop in shop odgovoriće na sve vaše zahteve.

Beograd je prvi grad u Srbiji koji je postao deo velike Ray-Ban porodice i tom prilikom imali smo priliku da ugostimo poznate ličnosti iz filmskog, televizijskog ali i sveta društvenih mreža. Prenosimo vam delić atmosfere sa svečanog otvaranja.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.