Reebok i Victoria Beckham najavljuju novo partnerstvo

Globalni fitness i lifestyle brend Reebok najavio je partnerstvo sa modnom ikonom Victoriom Beckham. Čuvena britanska dizajnerka pridružiće se rastućoj zajednici ostvarenih žena u okviru brenda Reebok – pored Ariane Grande, Gigi Hadid, Aly Raisman , Teyana Taylor i ostalih – sa ciljem da zajedno pomere granice dugoročne misije brenda u osnaživanju žena da budu najbolja verzija sebe. Ovo dugoročno partnerstvo sada će biti obogaćeno novom odvažnom Reebok x Victoria Beckham kolekcijom.

Kao neko ko postavlja standarde u modi, Victoria Beckham je poznata po dizajnu koji simboliše moć i snagu. Reebok, takođe, deli svoju posvećenost kroz dugogodišnju tradiciju isticanja žena u prvi plan, vodeći računa o ženskom fitnes pokretu još od 1980-ih godina. U isto vreme Reebok nastavlja da pomera granice svojim smelim partnerstvima i marketinškim kampanjama, kao i kreiranjem proizvoda inovativnog dizajna.

Reebok x Victoria Beckham kolekcija biće predstavljena krajem 2018. u okviru Reebok Innovation Collective. Reč je o inicijativi brenda koja se fokusira na razvoj obuće i odeće koja donosi novu generaciju udobnosti, koncepcijski dizajn i modele zasnovane na inovativnim tehnologijama. U potrazi za ostvarivanjem vrhunskog napretka, dosadašnja partnerstva pozicionirala su Reebok u prvi plan mode i tehnologije, i to zahvaljujući saradnji sa priznatim dizajnerskim kućama poput Cottweiler and Vetements do kompanije David Clark.

– Kao brend, mi smo u potrazi za partnerom koja nije samo uticajna žena, već osoba koja istinski želi da promera granice – istakla je Corinna Werkle, zamenik predsednika sektora “Ženske inicijative” u brendu Reebok.

– Nema boljeg primera za sve te vrednosti od Victorije. Ona je istinski vizionar, sa stalnom željom da podrži žene da budu najbolja verzija sebe. Ta namera se posebno vidi u njenom dizajnu, koji nastavlja da pomera standarde modne industrije iz sezone u sezonu. S nestrpljenjem čekamo da pokažemo kako će izgledati naša linija- rekla je Werkle.

– Posebno sam uzbuđena zbog ovog partnerstva koje je zasnovano na zajedničkim vrednostima. Uvek sam zagovarala podsticanje vere u žene, a upravo je Reebok prednjačio sa takvim porukama decenijama unazad. Prilika da promenim tradicionalno poimanje fitnes garderobe u smislu modnog dizajna je nešto što sam oduvek želela da uradim. Volim da nosim sportsku odeću i veoma sam srećna što ću sa brendom Reebok učestvovati u ovako dinamičnom partnerstvu – istakla je Victoria.

Foto: Reebok

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.