Rešite se celulita brzo, efikasno i za male pare!

Da biste se rešile celulita pred odlazak na letovanje, ne morate kupovati preskupe preparate! Sve što vam je potrebno je dobra volja i 15 minuta dnevno i ulje za bebe koje možete naći po zaista pristupačnoj ceni!

Pitate se u čemu je caka? Paaa… upravo u ulju za bebe i vlastitim prstima. Radi se o mehaničkoj masaži koja oslobađa telo od suvišne vode i “razbija” naslage celulita. Ovakva vrsta masaže je delotvorna jer podstiče i protok krvi i time oslobađa toksine iz našeg tela. Ovakva vrsta tretmana u borbi protiv nandžine kore je jedna od najučinkoviijih ali i najjeftinijih! Idealna je i zato što vreme i tempo masaže određujete same!

Postupak:

Dok ležite na kauču i gledate omiljenu seriju, nanesite malo malo ulja (bolje je od kreme jer ga kože ne upija brzo) i kružnim pokretima masirajte kritična područja najmanje 15 minuta. Same ćete osetiti koliki pritisak vam najviše odgovara i tim intezitetom kružite po butinama do kraja. Uz masažu možete praktikovati i štipkanje kože jer ćete tako još više ubrzati cirkulaciju.

Ne zaboravite – ukoliko odvojite i više od 15 minuta dnevno za masiranje kritičnih područja, celulit će brže nestati a vi ćete ponosno pokazati telo u omiljenom vam kupaćem kostimu.

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.