s.Oliver je stigao u Beograd!

Ćao Beograde! s.Oliver stiže u Beograd na tri vodeće lokacije Delta City, ŠC Ušće I Beo Center.

s.Oliver stiže u Srbiju u najpopularnije šoping centre u Beogradu: s.Oliver brend sada postavlja pravu prekretnicu i podiže iskustvo kupovine na potpuno novi nivo sa potpuno novim konceptom prodavnice. I to nije sve: uz novu kolekciju kupcima daje popust od 20% i poklon cegere za prvih sto potrošača.

17. marta 2022. konačno je došlo vreme: novi svet brenda s.Oliver sa stilovima i aksesoarima za žene, muškarce i decu po prvi put je otvorio svoja vrata u Srbiji I to sa četiri radnje na tri lokacije, od kojih je najveća u Ušću I prostire se na 650 kvadratnih metara. Kupce očekuje potpuno novorazvijeni koncept prodavnica koja proizvod čini glavnim protagonistom. Velikodušan dizajn svake prodavnice, kao i svetle, rezervisane i tople boje daju kolekcijama neophodnu slobodu da utiču i inspirišu. Pažnja ka detaljima je takođe evidentna u načinu na koji je outfit predstavljen: prefinjene i iznenađujuće kombinacije ležerne, poslovne i prigodne odeće prikazane su na novim, realističnim manekenkama i prikazuju čitav asortiman brenda.

s.Oliver u Srbiju dolazi sa svojim linijama , s.Oliver I QS by s.Oliver. Obe linije sadrže modele koji su idealni kako za svečane prilike tako I za svakodnevne. Ono što im je zajedničko je da je svakoj od njih moda u DNK.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.