POKLANJAMO: Schauma Men Carbon Force 5 je pravi šampon za muškarce

schauma-sampon

Muškarci su poznati po svom praktičnom pristupu kada je u pitanju nega kose, ali činjenica je da naša dlaka, bilo da je ženska ili muška, zahteva određenu pažnju i adekvatnu negu kako bi dugoročno ostala zdrava i sjajna. Schauma Men Carbon Force 5, pružiće snažnijem polu neophodnu negu kose zahvaljujući moćnoj formuli koja utiče na pet glavnih odlika zdrave dlake, čineći kosu gustom i zanosnom.

Najnoviji šampon za muškarce može da se pohvali moćnom tehnologijom koja je posebno osmišljena za muškarca i sadrži pet glavnih sastojaka koji imaju, duboku moć čišćenja, pružaju otpornost, čvrstinu, gustinu i rast kose .

Dokazano višestruko delovanje šampona Schauma Men Carbon Force 5 obnavlja tanku i poroznu kosu, jačajući građu osetljivih vlakana kose i stimulišući rast u korenu. Takođe, pored svoje efikasnosti, Carbon Force 5, poseduje zavodljiv muževni miris i pruža kosi neverovatnu svežinu.

Došao je red i na momke, tako da su ovoga puta oni ti koji dobijaju poklone. Napišite nam koja je vaša omiljena frizura i kako je održavate i pošaljite na mail hej@color.rs sa naznakom “Za Shauma šampon”. Ne zaboravite da napišete ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

Dobitnike ćemo objaviti na našoj Facebook stranici.

Foto: Promo

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.