Sličice na očima: Ajlajner kao privremena tetovaža! (foto)

Svi cenimo efekat dobro iscrtanog ajlajnera i umetnost stavljanja istog. Znamo da nije lako dobiti savršenu “liniju” i koliko vremena i vežbanja treba da se ona dobije, a zatim da se istraži koji od stilova nam najbolje pristaje.

Svi se trudimo da dobijemo taj perfektan “špic koji može da ubije” look. Od ajlajnera u olovci, raznih šablona i trikova sve smo probali. Zato kada smo naišli na make up izdanja Gine Frey i njeno umeće imali smo toliko pitanja. Počevši od: “Kako je ovo moguće”?

A post shared by GINA FREY (@ginafrey) on

Vau!

Ispostavilo se da ona zapravo koristi privremene tetovaže kako bi dobila ovaj fantastičan i neobičan izgled.

– Eksperimentisala sam sa privremenim tetovažama i grafičkim ajlajnerom. Koristila sam i karmin umesto senke kao bazu. Volim da koristim tečne ruževe na očima uz ove zanimljive `nalepnice` kako se ne bi mrdale ili skliznule, a takođe prave i barijeru između kože i tetovaže.

Isekla sam `nalepnicu` da bude što tanja kako bih mogla da je zalepim za kapak i namestila je tako da ima `krila efekat` – napisala je Frey.

Ajlajner kao privremena tetovaža, iako zvuči lagano, potrebno je neko vreme, pa i par pokušaja da se namesti. Kako je još uvek nema kod nas oni najuporniji mogu da okušaju sreću online.  Gina je svoje pronašla na Tattoo You.

Dok ovaj trend ne zavlada kod nas, uživajte uz Ginine kreacije:

A post shared by GINA FREY (@ginafrey) on

A post shared by GINA FREY (@ginafrey) on

A post shared by GINA FREY (@ginafrey) on

A post shared by GINA FREY (@ginafrey) on

Izvor: look.co.uk
Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.