Spremne dočekajte leto i zategnite kožu

Leto se približava – budite spremne da pokažete svoju predivnu i zategnutu kožu. NIVEA predstavlja novu i unapređenu Q10 liniju za negu tela: poznati NIVEA proizvodi, Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože, sada zatežu kožu za samo deset dana. Nove formule, koje sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, koenzima Q10 i vitamina C, učvršćuju kožu i poboljšavaju njenu gipkost.

NIVEA eksperti za negu kože razvili su Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu sa mentolom koji rashlađuje i osvežava. Losion pruža trenutni osećaj svežine umornim nogama i primetno zateže kožu za samo deset dana. Zahvaljujući NIVEA Q10 liniji za negu tela, ovog leta ćete imati dovoljno samopouzdanja da pokažete lepu i zategnutu kožu. Gipkija koža za samo deset dana.

NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože i NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sadrže poznati sastojak Q10. Koenzim Q10 je prirodni sastojak kože i može se naći u svakoj ćeliji ljudskog organizma. Kako starimo, njegova količina se smanjuje usled čega opada i regenerativna i odbrambena sposobnost ćelija.

– Kako bi Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože bili još efikasniji, unapredili smo njihove formule i dodali stabilizovani vitamin C – objašnjava Sabin Šulc, iz Globalnog odeljenja za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za negu tela.

– Nove formule sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, Q10 i vitamina C. Zahvaljujući tome, naša nova formula efikasno smanjuje oksidativni stres. – dodaje Sabin Šulc.

Vitamin C u kombinaciji sa koenzimom Q10 štiti ćelije kože i njenu strukturu. Nove formule čine kožu elastičnijom, a rezultati su primetni u roku od deset dana. Koža izgleda bolje, zategnuta je i glatka.

Oslobodite se osećaja umora u nogama: mentol trenutno pruža nalet svežine

NIVEA predstavlja i novi Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu. Veliki broj žena pati od osećaja težine i umora u nogama. Losion pruža trenutni osećaj svežine i primetno učvršćuje kožu za samo deset dana. Formula sadrži kombinaciju prirodnog sastojka kože – koenzima Q10 i mentola. Mentol rashlađuje kožu i osvežava je. „Osećaj težine u nogama je čest problem kod žena“, objašnjava Sabin Šulc. „Naš savet je da na listove nanesete NIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože i izmasirate ih. Masaža opušta i istovremeno zateže kožu nogu.“

Novi proizvodi su dostupni od 01.marta, a za sve vas koje zanima u nastavku su okvirne cene proizvoda.

NIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu – za normalnu kožu, 200 ml, okvirna cena na polici 564,29 din
NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože – za suvu kožu, 250 ml, okvirna cena na polici 564,29 din
NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože – za normalnu kožu, 250 ml, okvirna cena na polici 564,29 din

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.