Šta tvoj kupaći govori o tebi?

Imaš li svoj omiljeni kostim u kom se osećaš kao kraljica plaže? Evo šta tvoj izbor kupaćeg otkriva o tvojoj ličnosti…

Zlatni ili srebrni – ako voliš kupaće od skupocenih materijala, želiš da budeš najatraktivnija na plaži i sve druge zaseniš svojom pojavom. Imaš potrebu da budeš najbolja u svemu, a fini materijali daju ti osećaj moći.

Upadljivi dezen – ako obožavaš kostime sa šljokicama, perlicama i otkačenim printovima, voliš flert i u tome se snalaziš kao riba u vodi.

Detinjasti kupaći – ako ti se sviđaju kupaći kostimi s cvetićima, životinjicama, tačkicama ili mašnicama, jako si romantična. Ne voliš baš puno da flertuješ i radije maštaš o dugoj i ozbiljnoj vezi.

Klasični jednodelni – ako voliš klasičan jednodelni kupaći, želiš da te momci ostave na miru, radije ćeš s prijateljicama ili sama uživati uz knjigu ili muziku.

Sportski – ako je tvoj izbor sportski i udoban kupaći, uvek si spremna na aktivnu zabavu: skakanje, plivanje, ronjenje… najvažnije ti je da se osećaš nesputano!

Tankini – topić u kombinaciji s udobnim gaćicama jako je moderan. Ti uživaš u sklapanju novih poznanstava i dobroj zabavi. Ne voliš da se pržiš na suncu, više ti odgovara neka sportska akcija.

Monokini – ako obožavaš kupaći kod kojeg su grudnjak i gaćice spojeni na jednom uskom delu, na plaži obožavaš da privlačiš poglede. Samouverena si i ne obazireš se na komentare drugih.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.