Šta tvoja letnja frizura govori o tebi?

Leto je pravo vreme za promenu izgleda. Ako si i ti odlučila da promeniš frizuru (ili pak nisi), evo šta tvoj odabir govori o tebi…

Kratki bob
Bob je frizura koja svaku devojku čini zavodljivijom. Jednostavna si osoba i brzo se prilagođavaš novim situacijama. Tvoja smirujuća ličnost podstiče druge da ostanu cool i u najstresnijim situacijama.

Nosiš šiške
Imaš veliku dozu samopouzdanja i za tebe je osećaj straha potpuno gubljenje vremena. Ako su šiške baš tvoj stil, znači da si po prirodi vođa koji u sebi krije divlju stranu.

Nemarna pletenica
Ako najradije kosu upleteš u pletenicu, znači da si osoba slobodnog duha koja voli avanture. Verovatno je nemoguće da ti budeš stalno na jednom mestu, a uz to si i jako radoznala.

Dečačka frizura
Ako ovog leta nosiš kratku frizuru, možeš ostaviti utisak da si stidljiva, ali zapravo tražiš osobu kojoj ćeš verovati. Čim nađeš srodnu dušu, pokazuješ svoje druge kvalitete, poput izražene kreativnosti.

Visoki rep
Glamur imaš u malom prstu i uvek usklađuješ ruž za usne i manikir. Imaš smisla za modu i odlično si organizovana i u drugim aspektima života.

Priredila: Maja Jeić

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.