Starke, Adidaske ili Najke? Pogledajte kakve patike vladaju ovog proleća

Svi vodeći sportski brendovi izbacili su nove, prolećne kolekcije, ali ako pitate celebritije i influensere, izgleda da postoje samo tri brenda: Converse, Nike i Adidas.

Converse, ovde poznatije kao starke, izbacile su seriju patika u neutralnim bojama, držeći se nude palete, ali sa upečatljivim printom. Ove prelepe patike rezultat su saradnje sa Millie Bobby Brown, naravno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @milliebobbybrown

I Adidas je rešio da jarke boje ostavi za sobom. Odnosno, u njihovo ime to je učinio The Bad Bunny kome je Adidas poverio dizajn novih patika. Patike klasičnog oblika izrađene su u raznim nijansama braon boje, jer Bad Bunny je opsednut – kafom. Zanima vas kako one izgledaju? Pogledajte ovde

Nike se ovoga proleća bacaju na proizvodnju espadrila, ponavljajući omiljenu seriju Nike Air Force One: the AF1 Espadrilles. Ovaj brend dobio je lice španske pevačice Rosalie koja je prihvatila da ga promoviše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Ukoliko su vam ipak draže standardne Nike, i one ove godine dolaze u kombinaciji crne i bele, a za njihov dizajn i brending zadužena je Kpop zvezda Dragon. Kao izgledaju, pogledajte ovde

 

Foto: pixabey

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.