Suvo pranje kože – bolje i od pilinga

Upoznajte jednostavan i prirodan način da se oslobodite celulita i dobijete lepu i elastičnu kožu.

Suvo pranje tela četkom je dnevna navika koja donosi mnogo prednosti vašoj figuri i koži.
Masaža tela četkom sa prirodnim vlaknima, stimuliše cirkulaciju i efikasno smanjuje stres. Suvo pranje tela je najbolje uraditi ujutru i ovaj ritual može da zameni jutarnju kafu.

Ali, zašto bi trebalo da operete svoje telo bez upotrebe vode i sapuna?

Ispostavilo se da suvo četkanje tela bolje uklanja mrtve ćelije kože i masna tkiva u problematičnim oblastima (sklonim celulitu) donoseći zadovoljavajući efekat. Šta više, ovaj kućni tretman je vrlo jeftin i ne zahteva upotrebu posebne kozmetike. Proizvodi za negu kože se nanose odmah nakon tretmana, koža ih bolje apsorbuje i postaje hidrirana i glatka.

Kako da operete svoje telo?

Pre ovog organskog tretmana, izaberite odgovarajuću četku za telo. Za tu svrhu, najbolje je da odaberete okruglu četku koja je napravljena od prirodnih vlakana. Masaža treba da se uradi ujutru pre tuširanja – kada je koža na telu suva i nema tragova bilo kakve kozmetike. Obavlja se pokretima odozdo na gore, počev od stopala i završava se na dekolteu. Masaža bi trebalo da bude suptilna i nežna pogotovo na stomaku ili u blizini grudi, ali jača na mestima koja su izložena celulitu (bedra i zadnjica).

Koliko često se koristi suvo pranje kože?

Suvo pranje tela je najbolje uraditi jednom dnevno ili najmanje jednom nedeljno kako bi kožu oslobodili od nagomilanih toksina. Zahvaljujući suvom pranju, koža postaje sjajna, zdrava i izgleda mlađe.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.