Sve tajne korektora

Svaka devojka koja se svakodnevno šminka mora znati kako da pravilno koristi korektor, smatraju beauty stručnjaci. Priredili smo nekoliko kratkih saveta kako bismo vam olakšali i poboljšali užvanje u slatkim malim ženskim ritualima.

Za naglašene obrve

Pre nanošenja proizvoda za obrve, nanesi na njih malo korektora i pažljivo ih očešljaj češljićem. Ovo je prvi korak da taj predeo lica bude dugotrajno naglašen. Nakon toga nanesi malo maskare za obrve i olakšaj sebi provod jer nećeš sve vreme razmišljati o izgledu i “popravljanju” istih.

Za kapke koji sijaju ceo dan

Korektor duplira učinak senki za oči pa ga nanesi umereno na kapak i razmaži, zatim upotrebi mekanu četkicu za nanošenje omiljenih senki za oči. Tako ćeš produžiti trajnost boje i pobrinuti se za pogled koji će biti nodoljiv ceo dan.

Za neodoljive usne

Korektor možeš pomešati sa svojim omiljenim ružem jer ćeš tako postići sasvim novu nijansu. Najpre na usne nanesi malo korektora, zatim ruž i izblendiraj oba proizvoda četkicom. Upotrebi manju količinu korektora za svetliji i mat izgled usana.

Za podočnjake

Prvo upotrebi narandžasti ruž ili ruž u boji breskve, a preko njega nanesi još malo korektora. Dok ga nanosiš, potrudi se da prekriješ ruž u celosti.

Za vizuelno veće usne

Oko usana nanesi malo svetlijeg korektora kojim ćeš istaći usne i stvoriti optičku iluziju da one izgledaju punije.

Za nude izgled usana

Dodaj malo korektora svom labelu i pažljivo nanesi na usne ovaj miks.

Za savršen kontrast

Svetlijim korektorom istakni svoje jagodice. Bonus savet: tamnijim korektorom ćeš kreirati suptilniji izgled lica.

Za ombre usne

Za punije usne nanesi nešto korektora na sredinu donje usne, a zatim garazmaži prstom. Tako ćeš stvoriti prirodni ombre look.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.