Tetovaža zbog koje se nećeš pokajati!

Želiš tetovažu zbog koje se definitivno nećeš pokajati? U susret čarobnoj novogodišnjoj noći, kao i mnogobrojnim prazničnim žurkama i omiljenim okupljanjima koja nas očekuju, Avon ti premijerno donosi dva moćna make-up saveznika bez kojih nećeš moći da zamisliš svoj izlazak – 2 u 1 Lip Tattoo olovku za usne i Brow Tattoo olovku za obrve.

Vreme je da eksperimentišeš, poigraš se bojama, budeš kreativna, zapažena i ostaviš trag zbog kojeg se nećeš kajati.

2 u 1 Lip Tattoo olovka za usne sastoji se od dva dela. Vrh olovke omogućava ti potpunu preciznost, pa ćeš sada moći da definišeš oblik usana samo u jednom potezu ili ih iscrtavaš po želji, stvarajući pravu malu umetnost na usnama. Drugi kraj olovke rezervisan je za raskošnu boju, a bilo koja od 8 dostupnih nijansi, trajaće duže nego što si očekivala.

Brow Tattoo olovka za obrve pružiće tvojim obrvama izgled kao iz salona. Sve što je potrebno da uradiš jeste da izabereš jednu od tri nijanse, jer jedinstveni mikro vrh sa tri zupca nanosi boju u potezima, pa ćeš brzo i lako postići prirodni izgled obrva.

Zahvaljujući ovim inovacijama, moći ćeš da se provedeš znajući da tvoja šminka izgleda baš onako kako želiš, koliko god dugo želiš. Zato se prepusti uživanju – no regrets!

2 u 1 Lip Tattoo olovka za usne i Brow Tattoo olovka za obrve, dostupne su po specijalnoj ceni od po 599 dinara u Avon brošuri koja važi od 27. decembra, kao i na sajtu www.avon.rs

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.