Tvoj glavni beauty saveznik u pripremama za matursko veče: Savršen izgled podrazumeva i blistav ten, a to je moguće uz samo jedan trik

Značajni događaji kojima obeležavamo završetak nekog važnog perioda u životu uvek zahtevaju posebnu pažnju, a maturske večeri su deo ovakvih životnih prekretnica.

U ovim trenucima mlade devojke uveliko biraju svečane haljine i elegantne aksesoare, a besprekornom izgledu, uz neodoljiv mladalački osmeh, nedostaje još samo jedno, i to najvažnije – čista i negovana koža.

Dubinsko čišćenje kože je prvi korak i osnova za blistav ten koji želi svaka devojka. Silikonska četkica za čišćenje lica LUNA play plus može postati vaš glavni beauty saveznik u pripremama za matursko veče. Čak 99,5% nečistoća i sebuma nestaje uz nežno odstranjivanje mrtvih ćelija površinskog sloja kože i T- sonične pulsacije koje ujedno masiraju lice.

Kompanija FOREO, vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa, osmislila je ovaj jedinstveni uređaj zahvaljujući kome čitav izgled dobija baš onaj jedan „plus“ koji će učiniti da se istaknete. Silikonska četkica, higijenska za upotrebu, atraktivnog dizajna i veselih boja, idealno pristaje upravo mladim devojkama. FOREO preporučuje i ponosnim mamama da osveže lice dok se pripremaju za veliki dan svojih ćerki i ukradu poneki pogled, uz savršeno čistu kožu.

Zablistajte na maturskoj večeri uz samo jedan korak za sebe! 🙂

Za dodatne informacije o nezi kože, posetite stranicu foreo.com ili potražite LUNA play plus četkicu za lice u dm drogerijama.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.