U HEJ!-u vas čeka cool Labello konkurs, saznaj o čemu je reč!

Sigurno si primetila preslatka limitirana izdanja balzama „Labello Pink”, koji pored nege usana šalju i snažne poruke. Mi smo oduševljeni ovim izdanjima i rešili smo da probudimo vašu kreativnost! Pozivamo vas da se uključite u akciju, budite hrabre i nežne i osvojte cool poklone!

Ženstveno, ružičasto i moćno? Misliš da ovo troje ne idu zajedno? O da, idu! Ako pomešaš ružičastu sa #hashtag porukama ili nežnoroze sa kul ikonicama – savršeno se slažu i odražavaju nežnu i snažnu stranu devojaka i žena koje zaista mogu sve što naume. Svojim novim, limitiranim izdanjem „Labello” je lansiralo balzam za negu usana koji podržava izgled svake devojke i žene. Otkrij novo, limitirano izdanje „Labello Pink” – dva stika za usne u pet različitih oblika i modernoj milenijumskoj roze boji koje ćeš poželeti da podeliš sa svojim prijateljicama.

Labello Soft Rose u #PINKPOWER izdanju

Pronađi „Labello Soft Rosé” u 5 ružučastih pakovanja sa različitim porukama i odgovarajućim ikonicama. Odaberi poruku koja najviše odgovara tvom trenutnom raspoloženju – ili ih uzmi sve: budi #GIRLBOSS ili #PINKPRINCESS, pokaži im svoj #PINKPOWER i #YOUGOGIRL, kao i da voliš svoje #PINKBFF! Ikonice i sjajna ružičasta ambalaža čine ovo limitirano izdanje privlačnim za oko i zabavnim za nanošenje u svakoj prilici. Hranljiva formulacija sa ekstraktom ruže dugotrajno hidrira usne i čini ih glatkim i mekim. Naglašava prirodno rumenilo usana, uz nežan, ružičasti sjaj.

Labello Pearly Shine u #PINKLICIOUS izdanju

Za ljubitelje negovanih usana sa prirodnim sjajem bisera „Labello” je lansiralo još jedno limitirano izdanje. „Labello Pearly Shine” takođe ima novi ružičasti izgled ukrašen sladoledom, raznim vrstama kolačića, lizalica i smutija. „Labello Pearly Shine” pobrinuće se da usne budu meke i glatke, sa predivnim bisernim sjajem. Formulacija sa dragocenim ekstraktima bisera i svile hidrira usne, dok ih prirodna ulja omekšavaju.

A šta treba da uradite kako biste osvojile cool „Labello” poklon pakete? Pročitajte u novom HEJ!-u, pokažite koliko ste kreativne i šaljite svoje fotke što pre!

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.