Uradi sama: Spa kod kuće

Svi volimo da se ponekad opustimo i ugodimo sebi, a još bolje – da to radimo u društvu najboljih drugarica. Imamo predlog za savršeno opuštanje sa drugaricama kod kuće – spa dan. Da, moguće je! Uz našu pomoć, možeš svojim drugaricama spremiti nezaboravan relaks-dan, a da pritom ne morate da putujete i plaćate usluge spa centra.

 

Piling lica i tela

Dubinsko čišćenje kože je najvažniji korak ka savršenom izgledu i tretman koji potpuno preporođuje kožu. Zar to nije cilj ovog spa dana? Dok se zabavljaš sa drugaricama i praviš planove za lud provod sledećeg vikenda, svojoj koži ćeš pružiti mogućnost da diše i da se regeneriše.

 

Maske su obavezne

Jednostavno, bez maski za lice nijedan spa dan nije potpun. Ako još uvek nisi sigurna koju masku da izabereš, mi ti predlažemo maske za lice od gline, sastojka koji dubinski čisti i hrani kožu. Pored toga, glina deluje umirujuće, potpuno osvežava lice i čini je ponovo blistavom i sjajnom. Najbolja stvar kod njih je ta što za deset minuta, koliko ih treba držati na licu, možeš potpuno da se opustiš i uživaš sa drugaricama uz čašu hladnog napitka! Kakav idealan dan, zar ne?

Pobrinite se za kosu

Ne dozvoli da te opuštena atmosfera ponese i ne zaboravi na kosu. Koža glave je podjednako važna kao i koža lica. Operite kosu i umotajte je u peškir. Možete da iskoristite kokosovo ulje – nanesete ga na kosu i ostavite da deluje, dok se ti sa drugaricama prisećaš najluđih zajedničkih trenutaka. Tako ćete kosi pružiti potreban odmor, a kada vaš spa dan dođe kraju i same ćete primetiti promenu.

I ne zaboravi – nekog narednog vikenda spremi peškire u različitim bojama, možda neku mirišljavu sveću i nove teme za drugarice i ponovite sve ovo!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.