Urban Decay Naked Petite Heat paleta – san svake devojke

Urban Decay predstavlja Naked Petite Heat, malu verziju palete Naked Heat. Reč je o paleti sastavljenoj od 6 potpuno novih kompaktnih senki za oči, raskošnih neutralnih nijansi nadahnutih popularnom Naked Heat paletom. Uz pet mat nijansi za kapke, luk i liniju uz koren trepavica, i jednu polumat nijansu za naglašavanje, u paleti ćete pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje raznovrsnih look-ova, od nežnog do moćnog i vatrenog.

VELIČINA JE BITNA

Praktično kompaktno pakovanje osmišljeno je za putovanja i bez problema stane i u najmanju torbu. Ali ne dajte da vas spoljni izgled zavara – paleta sadrži naše legendarne senke u punoj veličini, kao i ogledalo. Ukrašena plamenim ružama, ova vrela paleta će biti neizostavan izbor za letnje dane.

PALETA GORUĆIH NIJANSI

Možete ih koristiti posebno ili kombinovati omiljene nijanse za bezbrojne uzbudljive look-ove. Neki od favorita koji su nas zaludeli su Hot Spell, najnovija nijansa terakote, kao i Strike, raskošna crvenkasto smeđa. Želite nešto što će još više raspiriti vatru? Isprobajte bakreno narandžastu nijansu Wild Thing ili pikantnu plameno crvenu Heist. Još bolje, ove mat nijanse možete koristiti u kombinaciji sa 12 nijansi iz palete Naked Heat.

THAT’S HOT
Zbog toga što zaslužujete izuzetno postojanu senku koja se ne trusi i ne upija u kožu, sve nijanse iz palete Naked Petite Heat imaju našu neverovatnu formulu koja im daje baršunastu teksturu i raskošnu boju i omogućava savršeno stapanje. Sve nijanse su obogaćene pigmentima koji vam osiguravaju dugotrajnu postojanost.

Cena Naked petite HEAT je 3.360,00 RSD

*Cena je informativnog karaktera – L’Oreal Balkan ne raspolaže informacijama o maloprodajnim cenama svojih proizvoda niti na njih na bilo koji način utiče.

Foto: Urban Decay

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.