POKLANJAMO: Haljina “WOLF fashion” za najbolji novogodišnji outfit!

wolf-haljine

Modna kuća “WOLF Fashion” predstavila je najnoviju dečiju kolekciju za sezonu jesen-zima 2016/2017 godine. Najmlađe manekenke nosile su modele iz aktuelne sezone, ali i svečane haljinice sačinjene od savršenih materijala.

Modeli su kreirani sa željom da postanu naraskidiv deo detinjstva najmlađih u svim prilikama, od svakodnevnih školskih i sportskih aktivnosti, do modela za najsvečanije trenutke. Na prvom mestu tu su haljinice u kojim će i male princeze zablistati u punom sjaju u novogodišnjoj noći.

wolf-haljina1

U kolekciji su korišćeni jedinstveni prirodni materijali, čiji se desen neretko po specijalnoj porudžbini prave širom sveta po skicama kreatorke Gordane Leković, što garantuje unikatnost modela. Pridržavajući se strogih pravila o kvalitetu izrade svakog odevnog predmeta, materijali su pretvoreni u najlepše modele za najmlađe uz maštovitu igru tokom stvaranja haljinica za male princeze, po kojim je brend Wolf i najpreoznatljiviji.

wolf-haljina2

Modeli “WOLF Kids Fashion” se mogu pronaći u bolje snabdevenim prodavnicama dečije garderobe širom Srbije i regiona, po veoma pristupačnim cenama. U Beogradu modni studio Wolf Kids Fashion nalazi se u Požeškoj 138a, a modele možete pogledati i na Instagram i FB profilima WolfFashionKids.

wolf-haljina3

Kako ti zvuči da za novogodišnju žurku obučeš neku od haljina modne kuće WOLF Fashion? Ako si se već zamislila u nekom od njihovih modela, napiši nam koju haljinu bi volela da nosiš, gledajući fotografije na Facebooku i Instagramu, kao i šta bi uz nju obula i stavila od nakita? Pošalji nam svoj odgovor na mail hej@color.rs i obavezno napiši ime i prezime, adresu i kontakt telefon. Jedna od vas će dobiti haljinu iz kolekcije WOLF Fashion, koju će moći sama da izabere u njihovoj radnji u Beogradu, ili da je dobije na kućnu adresu.

Dobitnicu ćemo objaviti na Facebook stranici.

Foto: Promo

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.