ZABAVNO DRUŽENJE ZA PAMĆENJE s modnim blogerkama #parfoisandfriends

Vodeći brend modnih dodataka u Europi – Parfois, prošlog je vikenda u Beogradu okupio poznate modne blogerke iz pet različitih država u regiji. Parfois u svojoj novoj kampanji za kolekciju jesen-zima 2019. ističe putovanja kao glavnu inspiraciju, stoga je Sportina Group u saradnji s Parfois brendom pripremila vikend putovanje iz snova.

Nova Parfois kampanja donosi želju da zakoračimo u nepoznato i istražujemo, ali i da se svugde osećamo kao kod kuće. U znaku uvek zabavnog Beograda, toplih jesenjih nijansi, gurmanskih užitaka i ženske snage, poznate modne blogerke su odabrale svoje najdraže Parfois modne komade. S nama u ovoj modnoj avanturi bile su Mina Krstić (@mina2808) i Marija Rosić (@rosicka91) iz Srbije, Tjaša Kokalj (@tjasa_kokalj_jerala) i Ajda Sitar (@ajdasitar) iz Slovenije, Slađana Ostić (@slakipalaki) i Petra Mamić (@skitnica) iz Hrvatske, Olga Mitrović (@omitrova) iz Crne Gore i Erna Saljević (@divaisback) iz Bosne i Hercegovine. Ekipe Sportina Group i Parfois su im omogućile da se osećaju kao kod kuće uz zanimljive Parfois modne komade, upečatljive gurmanske ukuse i upoznavanje grada iz različitih perspektiva.

Parfois u svojoj novoj kampanji za kolekciju jesen-zima 2019. ističe putovanje za ženu koja se našla u nepoznatom, ali prelepom krajoliku i koja ima jedinstvenu misiju: pronaći vezu između sebe i onoga što je okružuje.

Na koliko mesta se osećamo spokojno, kao da smo kod kuće? Parfois želi da pređemo tu granicu uz modne dodatke. Podržava našu čežnju za nečim što može, kada to vidimo i iskusimo, postati naš dom. Moto nove kolekcije je reč »OVDE« koja baš poput modnih komada nakita i odeće, spaja vreme i prostor. Trendovi u ovoj kolekciji povezuju naizgled neostvarivu modnu ideju: upečatljivu modnu kombinaciju koja priziva udobnost.

Parfois nakit je izrađen s najvećom pažnjom. Nudi elegantne komade geometrijskih oblika i finih tekstura koji sadrže sitno kamenje i bisere. Od boja je najzastupljenija zlatna.

Torbe su klasičnog dizajna uz interpretaciju različitih materijala poput filca, brušene kože, najlona i neoprena. Detalji poput metalnih lanaca donose dašak modernog.

Kolekcija cipela je napravljena tako da su udobne za šetnje i otkrivanje novih izazova. Vojnički stil je takođe prisutan u ovoj kolekciji, u skladu s trenutnim trendovima, a čizme za kišu s posebnim detaljima su idealan odabir za jesen.

Parfois nudi i tople kape i šalove koji će upotpuniti moderan jesenji izgled svake žene.
Preskočite sve vaše granice i budite dosledni sebi. Ukrasite se pomoću zanimljivih modnih dodataka i nemojte se ograničiti odabirom boja.

Uživajte u jesenjim danima uz Parfois kolekciju i dočekajte novu sezonu s poverenjem!

Novu kolekciju pronađite u Parfois radnjama u :
Beogradu – Delta city, Mercator, Stadion i Ušće;
Novi Sad – BIG i Promenada; Kragujevac – Plaza.
Predstavnicima medija ćemo rado ustupiti dodatne fotografije ili pozajmiti artikle za fotografisanje iz nove Parfois kolekcije.

 Parfois-ova inspiracija je ženstvena, autonomna žena koja je svesna svojih osobina i modernog izgleda. Ljubiteljke Parfoisa cene ovu modnu kuću jer njihovu lojalnost nagrađuje velikom ponudom nakita, torbi, naočara i šalova po vrlo povoljnim cenama. Kolekcije Parfois modnih dodataka brzo se menjaju i dopunjuju što osigurava dodatnu zanimljivost pri svakoj poseti radnji.

 Sportina Group je specijalista za modu. Sa više od 340 radnji i više od 80 svetski poznatih modnih marki spada među najveće trgovce sa modnim artiklima na području jugoistočne Evrope. Sportina Group je ime prepoznato ne samo u Srbiji, nego i u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji i Crnoj Gori.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.