Green love festival: Fatima Hajji u petak na Spensu, u junu rejv pod zvezdama

Za samo tri dana, u petak, 12. aprila Spensom će zatutnjati neponovljivi bitovi kraljice rejva Fatime Hajji.

Sa moćnim tehno zvukom, ona predstavlja pravu poslasticu za rejvere i veoma uspešno dovodi „dance floor“ do ludila na najvećim svetskim festivalima i u klubovima. Fatima veoma uspešno predvodi lejblova Taikatta, Standbite Music i Silver M čija izdanja dostižu sam vrh svetskih lista elektronske muzike. Ne manje važni, na ovoj spektakularnoj žurci, sa publikom će đuskati i TKNO, Sugar Lobby, Milos Vujovic i RanchaTek.

Ulaznice po ceni od 1490 dinara, možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima ili putem ovog linka.

Leto počinje uz rejv pod zvezdama

Kako je Green Love festival i najavio, jubilej će se slaviti čitave 2019. godine. U junu, rejv čarolija će trajati dva dana, jer je 14. i 15 jun rezervisan za novi festival na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji.

I ovoga puta, najveća imena tehna nastupiće na dve bine: Velikoj – „Main stage“-u i maloj – „Friends & Family stage“-u.

Prošle godine nastupali su UMEK, Ten Walls, Reinier Zonneveld, Petar Dundov, Lea Dobričić, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, TKNO, Andrew Meller, Zwein, Concrete DJz i mnogi drugi.
Smešten između dva tehno grada, Novog Sada i Beograda i ove godine, festival sa sobom nosi brojna iznenađenja koja će sve verne rejvere baciti na kolena. Prva imena će uskoro biti poznata.

Ne propustite još jednu nezaboravnu žurku!

1 Comment

  1. Obozavam ovaj festival, nekako mi se uvek cini da je skupo, ali kad god odvojim, nikad se ne pokajem. Za ljude koji vole dobar provod, ne bi trebalo da propuste.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.