Avon igrica vam se baš dopala, a ovo su pobednice akcije

Igrica koju smo organizovali u saradnji sa brendom Avon vam se baš dopala, a mi smo imali poprilično težak zadatak da izaberemo pet pobednica.
Posle čitanja svih vaših komentara, Sara Jo, tim iz Avona i ekipa iz HEJ!-a vam predstavljaju pobedničke komentare.

Za noćni izlazak predlažem Head Turner mat, dopada mi se ta jarka, a ipak zagasito crvena boja. Za nastup mi je nekako najprikladnija IT Girl sjajna nijansa. Negde između pink i fuksije tako pogodna da fascinira mlađe obožavaoce. Porodični ručak oplemenila bi jedna blaga, a ipak tako sofisticirana sjajna nijansa Blushing. Kafa sa drugaricom ne bi mogla da prođe bez mat nijanse boje karamela Dare to be Bare. I za kraj, kao jedna “višnja u čokoladi” došla bi purpurna snaga Fabulosityja da razigra svaki šoping.
By Nataša Pivnički

Pozdrav draga Saro, Avon Mark ruževi su i moj izbor. Ne znam kako bih pomogla jednoj zvezdi kada često ni sama ne znam koji ruž da stavim.
No, hajde da se igramo, možda mi se i posreći. Ovako:
Za nastup bih ti predložila mat nijansu Head Turner da dođeš još više do izražaja u toj masi ljudi🙄
Noćni izlazak – Fabulosity, pošto je jaka boja, a za večernji izlazak biram uvek takve. Kafa sa drugaricama – It Girl, po meni jedna lepa, lagana nijansa. Šoping – Dare to be Bare, idealna jesenja boja, da otera tmurno vreme i učini šoping još lepšim. I na kraju, porodični ručak – Blushing, prirodna, nežna boja idealna za ovu priliku.
Eto, nadam se da sam malo pomogla i da si sličnog mišljenja po pitanju nijansi.
By Bojana Boka

Za nastup biram Fabulosity jer je boja prelepa, neobična, u rock fazonu, nekako mi ide uz Sarin stil…
Za noćni izlazak je sjajan ruž It girl jer je boja upadljiva i biće primećena i u mraku.
Porodični ručak – Dare To Be Bare, jer boja nije toliko upadljiva, i baš je stvorena za takvu priliku uz neku elegantnu kombinaciju.
Za kafu sa drugaricom je super Head Turnen jer je nijansa prelepa i upečatljiva i može da se nosi i uz teksas.💋
Za šoping Blushing. Prelep je, a boja nije toliko upadljiva, tako da će se slagati uz sve što isprobaš i lakše ćeš odlučiti šta da kupiš.
Sve boje su prelepe, teško sam odlučila šta sa čim da povežem, nadam se da delimo isto mišljenje.💄😙
Tvoj veliki fan Nina
By Nina Ostojić

Noćni izlazak – Fabulosity jer je nijansa jako upečatljiva, i samo za smelije devojke, a po meni Sara i jeste takva.
Nastup – It Girl jer je nijansa jako efektna za nastup i Sara bi definitivno sa ovom nijansom dodatno privukla pažnju.
Porodični ručak – Dare To Be Bare jer je za ovakvu priliku potrebna neka neutralna i svedena nijansa, a ova je kao stvorena za to. Kafa sa drugaricama – Head Turner jer je nijansa mat i neće se toliko brzo skinuti prilikom ispijanja kafe, a crvenkaste nijanse su uvek pun pogodak.
Šoping – Blushing jer je nijansa skroz nežna i ženstvena, a svi znamo da se žene i devojke najviše raduju šopingu.
By Jovana Joja Milić

Za noćni izlazak predlažem ljubičastu mat nijansu Fabulosity zato što je moderna, a u isto vreme je sexy i upotpuniće bilo koju odevnu kombinaciju za dobar provod.
Za nastup malo klasike i elegancije, crvena mat nijansa Head Turner, zato što je neprevaziđena i uvek ostavlja upečatljiv utisak na posmatrača, a vama podiže osećaj ženstvenosti i samopouzdanja.
Za porodični ručak – Blushing, nežna roze nijansa jer za porodičnim stolom uvek želimo da pokažemo dozu umerenosti i da budemo za primer.
Za izlazak na kafu sa drugaricom predlažem drečavu roze nijansu – Girl zato što je tako vesela i mladalačka, dok je nosite osećaćete se posebno razdragano, kao što to prilika i nalaže.
Šoping – nijansa Dare To Be Bare koja je na vrhuncu popularnosti, može se kombinovati baš uz sve pa je zato idealna za tu namenu.
By Slađana Marjanović

Čestitamo devojkama i pozivamo ih da nam se jave i pošalju svoje podatke kako bi nagrade što pre stigle na adrese, a ostalima želimo više sreće u narednim akcijama.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.