Bili smo na velikom skupu MMera i bilo je sjajno!

Kao što je i bilo planirano, u subotu je ispred Štark arene u Beogradu održan veliki skup MMera. Takođe je važno istaći da je ovo posle nekoliko godina prvi veliki skup bilo kog fandoma i zati jop jedno veliko BRAVO!!!

 

Ekipe magazine HEJ I portal Famoza.net su bile da dešavaju i oduševljeni smo vašom energijom, a sjajan vest je da su i Marcus i Martinus sve videli i jako im se dopalo!

Više 100 MMera skupilo se ok 16 časova kako bi se družili, poželeli srećan rođendan Heleni, koja je bila jedna od organizatorki, pored Isidore i Nađe. kao jednoj od organizatorki. MMeri su pevali, vrištali, snimili video za MMers Friday i još mnogo toga što ste mogli da vidite na našem Instagram Liveu!

dav

Moramo vam reći da je skup imao i internacionalni karakter jer smo primetili i devojke iz Grčke, Bugarske i Makedonije, a svima se ostvario još jedan san – Marcus i Martinus  su primetili su skup, lajkovali fotku koje smo objavili i na sve to, stavili su po jednu sliku Heja i Famoze na svoj Instagram uz komentare, “Hvala što ste došli, kakva sjajna noć” i “Volimo vas ljudi”!

Ono što ćemo mi preneti timu Marcusa i Martinusa su vaši osmesi i pesma jer ćemo im sve snimke pokazati kada budemo radili intevrju!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.