Briga o životnoj sredini iz fotografskog ugla

U želji da skrenemo pažnju mladih na važnost ekoloških pitanja i očuvanje životne sredine, MITECO Kneževac, pod patronatom Foto-saveza Srbije, organizuje foto konkurs pod nazivom “Životna sredina bez cenzure”. Ideja je da mladi kroz objektiv zabeleže i prikažu svoje viđenje o očuvanju životne sredine, kreirajući fotografije iz njihovog ugla, bez cenzure. Konkurs traje do 10. novembra 2017. Za pobednike konkursa obezbeđene su vredne i atraktivne nagrade:

I nagrada – zlatna medalja Foto-saveza Srbije i vaučer u iznosu od 50.000 RSD, kao i poklon paket ZOOM foto studija

II nagrada – srebrna medalja Foto-saveza Srbije i vaučer u iznosu od 30.000 RSD

III nagrada – bronzana medalja Foto-saveza Srbije i vaučer u iznosu od 20.000 RSD

dve pohvale Foto-saveza Srbije i vaučeri u iznosu od 5.000 RSD

Uručenje nagrada, kao i izložba fotografiija održaće se na svečanoj ceremoniji u okviru MITECO Foruma 2017, koji se održava 30. novembra 2017. godine u hotelu Radisson Blu Old Mill. Nakon toga, izložba fotografija će dodatno biti organizovana u Foto studiju “Zoom” od 4. do 22. decembra 2017. godine.

Svi zainteresovani mogu da prijave svoje radove i pronađu dodatne informacije o propozicijama konkursa na zvaničnom sajtu www.miteco.rs/foto-konkurs.

Foto konkurs je samo jedna od aktivnosti koja će biti realizovana u cilju podizanja svesti mladih u pogledu važnosti očuvanja životne sredine, a kao sastavni deo MITECO Foruma, koji se ove godine organizuje po peti put pod sloganom “Danas odgovorno, sutra održivo”.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.