Budi HEJ! model na Kids&Teen Fashion selectionu

Ako imaš između 12 i 16 godina i veliku želju da budeš model, radiš modne revije, snimaš reklame, kataloge, naslovne strane, baviš se modom, prijavi se i postani HEJ! model na Kids&Teen Fashion Selectionu.

Modna agencija Select i magazin HEJ!! organizuju konkurs za modele, koji će imati prilike da se oprobaju na specijalnoj Hej! reviji i modnoj pisti prvog Kids&Teen Fashion Selectiona. Kids&Teen Fashion Selection biće održan 4. i 5. novembra u Belexpocentru u Beogradu, u organizaciji modne agencije Select, a uz mnoštvo revija poznatih brendova, učesnici će moći da se zabave i uživaju u nizu interesantnih aktivacija.

Sve što je potrebno da uradiš je da na mejl hejmodel@gmail.com do 20. oktobra pošalješ dve fotografije (portret i figura), napišeš svoje godište, visinu, odakle si i kontakt telefon, i uploviš u svet modelinga!

Stručni žiri odabraće modele koji će se predstaviti na Hej! modnoj reviji na Kids&Teen Fashion Selectionu. Ali i tamo ćemo izabrati pobednika! A pobednik će se slikati za naslovnu stranu magazina Hej!

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.