ČEKANJE OD ČETRDESET GODINA SE ISPLATILO – ISIJAVANJE DOBILO NASTAVAK!

Malo je filmskih ljubitelja koji nisu pogledali kultno ostvarenje Stenlija Kjubrika “ Isijavanje “ ( The Shining ), a gotovo svi u glavi imaju kultne scene sa sekirom koju u rukama drži Džek Nikolson. Od “ Isijavanja” je prošlo četrdeset godina a danas nam pretpremijerno u bioskope dolazi nastavak ove kultne price Stivena Kinga – DR SLEEP sa Evan Mekgregorom u glavnoj ulozi. Film još nije ni počeo svoj bioskopski život a kritka ga je proglasila jednim od najboljih filmova 2019. godine.

“Dr Sleep” prati priču Deni Torensa , 40 godina nakon njegovog zastrašujčeg boravka u hotelu Overlook u filmu The Shining. Evan Mekgregor , Rebeka Ferguson i pridošlica Kajli Kjuran glume u psihološkom trileru, u režiji Majk Flanaganga , prema scenariju baziranom na romanu Stivena Kinga.


Još uvek preplašen traumom koju je pretrpeo kao dete u Overlooku, Den Torens se borio kako bi pronašao neki privid mira. Ali taj je mir ubrzo narušen kada upozna Abru, hrabru tinejdžerku sa snažnim paranormalnim darom, poznatim kao “shine.” Instinktivno prepoznajući da Dan deli njenu moć Abra ga je potražila, očajna za njegovom pomoći protiv nemilosrdne Rouz i njenih sledbenika, The True Knot, koji se hrane ‘shine’-om nedužnih u potrazi za besmrtnošću.

Stvarajući neverovatno savezništvo, Dan i Abra ulaze u brutalnu bitku na život ili smrt sa Rouz. Abrina nevinost i neustrašiva moć njenog ‘shine’-a nateraju Dena da prizove svoje moći kao nikad pre, odjednom suočen sa svojim strahovima i ponovo budeći duhove svoje prošlosti.
Film Dr Sleep od sutra će se pretpremijerno naći na repertoaru odabranih bioskopa a od 7. novembra na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.