Delimo LION slatke pakete! Lavovska podrška za svaki izazov!

Probaj novi LION® 2GO sa celim komadima kikirikija, brusnice i suvog grožđa, koji te već prvim zalogajem motiviše na akciju i daje bezuslovnu podršku za svaki zadatak koji je pred tobom!

 Ove godine, od brenda LION stižu samo dobre vesti! Ovog puta je to novi LION® 2GO, spreman da te podrži u svim izazovima, bilo da je stresan dan, trening ili jednostavno – trenutak „resetovanja“ i uživanja u fantastičnom ukusu! Čokoladirani desert iz dobro poznatog LION asortimana, pokreće te na akciju, staje u svaki džep ili tašnu i priprema te za svaku sledeću pobedu.

Tajna LION® 2GO je u pažljivo odabranim sastojcima – Jedinstveni čokoladirani desert napravljen je od celih komada kikirikija, suvog grožđa i brusnice, u kombinaciji sa omiljenom kremastom karamelom i mlečnom čokoladom. LION® 2GO je ukusan desert, koji ti daje još više motivacije za sport, druženje i zabavu, a možeš ga pronaći u dve varijante – sa kikirikijem i sa čokoladom.

LION se na evropskom tržištu prvi put pojavio sedamdesetih godina, a skoro 30 godina kasnije, on važi za jedan od najpopularnijih evropskih brendova čokoladica. Prateći svetske trendove aktivnog životnog stila i balansirane ishrane, brend svojim potrošačima stalno nudi proizvode koji odgovaraju na njihove svakodnevne potrebe.

Novi LION® 2GO je partner kojeg si tražio za sve avanture koje planiraš – bilo da se one odigravaju na sportskom terenu, planinskoj stazi ili gradskim ulicama. Zagrizi LION i zakorači u svoj sledeći izazov!

Kako do poklona?

Sladokusci, stiglo je vaših pet minuta! Delimo 3 x 24 LION paketa! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete mejl na hej@color.rs sa naznakom za LION paket. Prvih troje koji to urade dobijaju poklon paket! Srećno!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.