Dođite na skup MMera 27. oktobra u 16h ispred Štark arene, HEJ! i Famoza će biti tamo da vas podrže!

MMeri iz Srbije žele da urade nešto zaista posebno, pa su tako rešili da dan pre njihovog nastupa u Štark areni, naprave okupljane! Skup fanova će se održati 27. oktobra u 16h, a želja organizatorki je da što više članova fandoma dođe!

Organizatorke navode da vas očekuju giveawayi, iznenađenja i posluženje za svakog ko dođe, a jedino vas mole da se javite porukom vlasinici profila @mmarcusandmartinusserbia i potvrdite svoj dolazak do 25. oktobra (dakle, možete se prijaviti i 25. oktobra!). Ukoliko imate neki MM merch, možete ga poneti, baš kao i zastave Srbije, ali ništa od toga nije neophodno.

Moramo da naglasimo da je ovo događaj koji organizuju verni fanovi, tako da je sve BESPLATNO a čitav događaj neće trajati više od sat, sat i po vremena. Naravno, Marcus i Martinus neće biti prisutni jer tog dana već imaju nastup u Zagrebu, ali za fandom u Srbiji ovo je sjajna prilika da organizuju svoj prvi skup! HEJ! i Famoza će doći na molbu organizatorki, a potrudićemo se i da fotkamo i snimimo sve što se bude dešavalo ispred Štark arene kako bismo sve to pokazali Marcusu i Martinusu već narednog dana, kad bi trebalo da imamo intervju uživo sa njima!

Kako je u pitanju subota, verujemo da vam neće biti problem da se organizuejte i iznenadite sve nas svojim brojem!

Izvor: famoza.net

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.