HEJ! & Deichmann akcija – glasaj i odluči s nama koje su cipele najbolje

Naš poziv (HEJ! br 79) da dizajnirate savršene cipele za proleće/leto 2018. podstaknuo je vašu kreativnost – dobili smo nekoliko stotina predobrih crteža. Nije bilo lako odabrati one koji ulaze u uži izbor, a u odabiru konačnog pobednika možete učestvovati i vi!

I baš zato nam je važno i tvoje mišljenje – koje su cipele, sandale ili patike po tebi najbolje? Koje bi ti najradije nosila?

Kreacija koja ukupno dobije najviše glasova osvaja glavnu nagradu, Deichmann vaučer od 10.000 dinara, a još dve kreacije dobijaju utešnu nagradu – HEJ! poklon paket.

*Glasati možeš i putem kupona ( HEJ! 80, maj): na našu adresu pošalji ispunjeni kupon pa i ti možeš biti srećni dobitnik: za tri glasača imamo poklon iznenađenja. Dakle, isplati se glasati kuponom!

Glasanje je otvoreno od danas pa do 24. maja u ponoć, a imena pobednika akcije i njihove kreacije biće objavljene u HEJ! 81, koji izlazi 4. juna.

16 Comments

  1. Glasam za Danijelu Vukovic. Volim cvece ali ne stikle, njen dizajn mi se svidja, tako da bi ga rado ponela samo da naucim ici na stiklama.

  2. Vrlo je nerealno glasanje gde možeš sam za sebe da glasaš i sakupis preko 5 ili 7 hiljada glasova. Žiri treba da ima konačnu reč, a ne nerealni glasači. Pretpostavljam da su komentare pisale drugarice izabranih kreatorka… Ovo glasanje se pretvorilo u rat i uopšte nije onakvo kakvo je trebalo da bude. Svi modeli su lepi, čim su od 100 i više pristiglih išli u top 10, ali ja stvarno mislim da bi konačnu odluku ipak trebalo da donese Deichmann, jer ipak oni dodeljuju tu nagradu…

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.