HEJ! hvala ti za sve!

Volimo kada nam pišete jer nam tako otkrivate šta biste voleli da čitate, koje zvezde su vam omiljene, kojih saveta treba više. Čitamo sva vaša pisma, sve mailove, poruke na Facebooku i Instagramu.

Ovog ponedeljka, 26. juna u inbox naše FB strane stigla je ova divna poruka hejove Vanje Samardžić i mi vam je prenosimo u celosti:

Dragi HEJ, imam 17 godina i za 3 meseca punim 18. Čitam te još od kad si bio OK! i sasvim spontano si postao deo mog života. Dok si bio OK! nisam te čitala baš redovno, a od kad si posato HEJ nisam propustila niti jedan broj. Bukvalno sam rasla uz tebe. Uvek si imao dobre savete za bilo koju situaciju u kojoj sam se našla.

Kao što sam ti već rekla u jednom pismu koje sam ti slala, postao si moja najbolja drugarica. Dok su me ljudi izdavali ti si uvek bio tu. Uvek sam mogla da se obratim tebi.

Sad kad pogledam unazad ne mogu da verujem da je prošlo toliko godina od kad sam te prvi put uzela u ruke. Svaki tvoj broj čuvam i zauvek ću čuvati. Znam da će jedog dana doći kraj i ovom prijateljstvu. I ne tugujem zbog toga, jer vreme koje sam provodila čitajući te bilo je najbolje vreme mog života i uvek ću ga se sa rado sećati.

Hvala ti za sve! Hvala ti što se trudiš da ulepšaš živote mnogim tinejdžerima i to ti odlično ide od ruke. Hvala osobi koja je smislila ovaj časopis. Hvala svima koji rade na njemu. Toliko divnih saveta ste mi dali i toliko toga sam naučila od vas.

Životni san mi je da postanem novinarka pa se nadam da ću i ja nekada ulepšati nekome život kao što ste vi meni.

Ne znam šta bih više rekla sem još jednom veliko hvala za sve. Ostanite takvi još puno punooo godina. Voli vas vaša najvernija čitateljka!

Foto: privatna arhiva

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.