Hej! treba nam nova muzička zvezda, možeš li to biti ti?

Oduvek ti je želja da pevaš? Misliš da imaš dara za to ali još nisi pokušao/la?

Tvoj omiljeni magazin Hej! u saradnji sa tri sjajna muzičara Vojinom Todorovićem, bitmejkerom, Nemanjom Aritonovićem reperom i videografom te Milanom Popovićem allias Arriell, višestruko nagrađivanim DJ -om i tekstopiscem ti pruža priliku da osvojiš snimanje svoje prve pesme sa ovim timom muzičara.

Sve sto treba da uradiš je da zapratiš Nemanju, Milana i Vojina na Instagramu. Zatim se snimi kako pevaš svoju omiljenu pesmu u trajanju do minut i po, okači snimak na svoj profil, koji mora biti javni, uz #hejzvezda i #famozazvezda, i ne zaboravi da taguješ Nemanju, Milana i Vojina i naravno HEJ! magazin i Famozu.

Napominjemo, konkurs nije vezan samo za Srbiju, već na njemu možete učestvovati i ako ste iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore ili Makedonije!

Samo 22 najboljih ući će u takmičenje i steći pravo da se bori za svoju prvu pesmu. Mi napominjemo i da tražimo zvezdu – znači nekog ko ne samo ume dobro da peva, već ima i karakter! Selena Gomez, momci iz 1D ili recimo Taylor Swift nemaju najbolje glasove na svetu, ali znaju kako da privuku publiku svojim nastupima i stavom. A sad brzo snimajte se, kačite snimke jer prijave traju do 20. juna. NARAVNO, NE ZABORAVITE DA VAM PROFIL BUDE OTKLJUČAN, KAKO BISMO VIDELI VIDEE!

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.