Hejovka Anja Radivojević vam priča o njenim magičnim hvatačima snova

Hejovku Anju Radivojević smo znali jer je redovno učestovala u našim akcijama, a onda smo je 2014. posle onih strašnih poplava u Obrenovcu upoznali i uradili priču za rubriku Stvarni život.

Srednjoškolka Anja nam se ovih dana javila da se pohvali svojim kreativnim radom. Naime ona se od leta bavi izradom hvatača snova, a kako oni izgledaju možete pogledati na njenom profilu @piuma_bianca_.

Verujemo da svi znate šta su hvatači snova, ali ako neko ne zna stiže objašnjenje. Prema indijanskoj legendi hvatači snova služe da se košmari zapletu u mrežicu, a lepi snovi spuste nitima sa perjem do sanjara.

Znate da uvek podržavamo talentovane, vredne i mlade ljude i zato sada imate priliku da saznate nešto o Anjinim hvatačima snova.

Kako si došla na ideju da praviš hvatače snova?
– Oduvek sam volela rukotvorine, a svoj hvatač snova sam kupila na ekskurziji u Grčkoj. Zanimalo me je kako se pravi, odgledala sam par snimaka na YouTubu, nabavila materijal i krenula u akciju.

Sećaš li se prvog hvatača koji si napravila, koliko si vremena utrošila u njegovu izradu?
– Naravno. Pravila sam ga oko tri sata. Bio je sive boje sa roze mrežicom i bio je veoma smešan u poređenju sa ovima koje sada pravim. Bio je iskrivljen i čudan, ali sam bila jako ponosna na njega.

Koliko ti sad vremena treba da uradiš jedan?
– Kako sam se u međuvremenu izveštila sada mi treba negde oko 30 minuta.

Zašto si izabrala ime Piuma bianca?
– Želela sam da to bude nešto autentično i vezano za hvatače kako ne bi zalutalo u moru profila na Instagramu. Piuma bianca na italijanskom znači belo pero, a kako svaki hvatač slova krase pera nekako je logično zašto sam izabrala baš to ime.

Intervju: Ivana Grabrović

Foto: Privatni album

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.