Istraži svet Nacionalne Geografije u Šoping centru Kragujevac Plaza uz 3D animaciju Proširene Stvarnosti

Jedinstvena 3D postavka pod nazivom „Proširena stvarnost“ stiže u Šoping centar Kragujevac Plaza 2. oktobra. Tokom tri nedelje, do 21. oktobra, svi posetioci Kragujevac Plaza centra biće u prilici da istraže svet kanala Nacionala Geografija i druže se sa omiljenim životinjama u njihovom prirodnom okruženju.

Uz pomoć tehnologije i 3D animacije, u atrijumu Kragujevac Plaza centra sačekaće vas arktičko kopno i susret uživo sa polarnim medvedom, dok se u narednom trenutku pripremate za sletanje na Mesec u društvu astronauta uz još brojne avanture sa krznenim stanovnicima azijskog kontinenta.

Pored 3D animacija životinja u prirodnoj veličini i zvučnih efekata u kojima će svi posetioci uživati, iskustvo proširene stvarnosti zabeležiće kamere na velikom LED ekranu a sve fotografije biće dostupne na sajtu sa kojeg ih možete preuzeti, za uspomenu na nezaboravno virtuelno putovanje.

Jedinstveni sistem kreiran od kompanije INDE, uključuje 3D animiranu tehnologiju i realan svet, čijom kombinacijom posetioci na LED ekranu mogu posmatrati sebe u drugačijem okruženju i stvoriti interakciju sa svetom divljine i životinja koja ih očekuje u temama postavke – Put do Azije i Vazduh, Kopno i More.

Dođite da zajedno istražimo proširenu stvarnost Nacionalne Geografije od 2. do 21. oktobra u atrijumu Šoping centra Kragujevac Plaza!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.