Lino lada i HEJ! te pozivaju da pokažeš svoju kreativnost

Palačinke svi vole u to smo ubeđeni! I baš zato smo rešili da se malo igramo, a podršku našoj ideji dale su kompanija Podravka i slasna Lino lada.

Vaš zadatak je jednostavan – napravite palačinke. Da li će to biti klasične palačinke ili možda američke to prepuštamo vama, ali ono što vas izazivamo jeste da ih ukrasite što originalnije.

Mi vam dajemo neke ideje, ali verujemo da ćete nas oboriti s nogu svojim cool predlozima. Što se tiče recepta za palačinke verujemo da svako od vas već ima neki svoj omiljeni, a ako imate problem naša topla preporuka je da posetite sajt www.coolinarika.com jer tamo ima na hiljade sjajnih recepata.

A ako nas pitate da li je Lino Lada poželjna prilikom kreiranja neobičnih palačinki naš odgovor je naravno.

Slike možete da nam šaljete do 26. novembra u ponoć na mail hej@color.rs ili u inbox naše Facebook strane.

Posle toga ćemo izabrati 15 finalista, postaviti galeriju na portal www.hejmagazin.rs i dati priliku vama da izaberete top 5 finalista. Odluku o konačnom pobedniku akcije, kao i drugom i trećem mestu, donose kompanija Podravka i HEJ! redakcija.

I naravno troje najkreiavnijih tinejdžera Podravka će obradovati slatkim paketima!

Kompanija Podravka ima 35 godina dugu tradiciju proizvodnje visokokvalitetnih slatkih kremnih namaza. Kroz decenije proizvodnje razvijali su se novi ukusi i usavršavale postojeće recepture. Danas Lino lada asortiman ima najveći broj ukusa kremnih namaza na srpskom tržištu, a od nedavno i unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika. Na tržištu Srbije u ponudi su Lino lada nougat, Lino lada duo, Lino lada milk i Lino lada kokos.

Lino lada nougat
Nova receptura Lino lada nougat namaza uključuje čak 13% lešnika, a uz savršenu kombinaciju sa visokokvalitetnim kakaom rezultat je ukus kome niko ne može odeleti! Lešnici su odličan izvor minerala i vitamina, a kakao je izvor magnezijuma i antioksidansa.

Lino lada duo
Lino lada duo je nastala od isključivo prirodnih sastojaka; mleka, kakaa i najfinijih prženih lešnika kojih sadrži čak 10%. Ovaj dvobojni kremni namaz je pravi izbor za one koji preferiraju kombinaciju oba ukusa, čokoladnog i mlečnog.

Lino lada milk
Za svoj neodoljiv ukus i teksturu Lino lada milk duguje velikom procentom mleka u svom sastavu (18%) i najfinijim prženim lešnicima (9%). Kalcijum iz mleka neophodan je našem organizmu za izgradnju kostiju i zuba.

Lino lada kokos
Još jedna novina kada je reč o Podravka kremnim namazima. Lino lada kokos, namaz koji su zavoleli potrošači u celoj Adria regiji. Kokos definitivno nije sam „zalutao“ u namaz, već je upravo tu za one koji ne mogu da mu odole i za sve one koji vole da isprobavaju nove ukuse. Puno mleka uz dodatak kvalitetnih lešnika i kokosovog brašna čine neodoljivom ovu kremastu kombinaciju.

Svi namazi iz Lino lada asortimana su prava poslastica na kriški hleba, u palačinkama, odličan su sastojak za kolače i torte, kao dodatak sladoledu, ali statistika kaže da se Lino lada najbolje jede krišom na kašičicu.

Foto: Guliver Thinkstock i Podravka

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.