Milla Jovovich u novom Hellboyju!

Hellboy se vratio i svet će goreti. Stranice poznatog stripa Mikea Mignole pretvorene su u priču punu akcije u kojoj legendarni poludemon (David Harbour) odlazi u Englesku da se bori protiv trojice podivljalih divova.

Tamo otkrije Kraljicu krvi, Nimue (Milla Jovovich), drevnu čarobnicu koja se vratila među žive i koja žudi za osvetom. Hellboy se iznenada nađe usred sukoba natprirodnog sveta i sveta ljudi pa mora da da sve od sebe kako bi zaustavio Nimue i sprečio smak sveta. U filmu takođe igraju Ian McShane, Sasha Lane i Daniel Dae Kim.

Harbourov Hellboy je impozantni i visoki poludemon s crvenom kožom, rogovima i repom. Producenti i redi telj bili su svesni da moraju pronaći pravu osoba koja će odglumiti njegovu moćnu suparnicu Nimue, Kraljicu krvi.

„Kako bi se osoba mogla nositi s time, treba vam netko briljantan poput Mille Jovovich,“ izjavio je Marshall. „Vrlo je harizmatična. Primećuje se to u svakoj reči koju izgovori, svakom njenom pogledu. Izvanredna je i pravo je zadovoljstvo bilo gledati je kako pred našim očima stvara Nimu.“

Najnoviju ekranizaciju priče o najpoznatijem junaku iz pakla možete da pogledate od sutra u svim bioskopima a u distribuciji Blitz Filma.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.