Nova tema za kratku priču je tu, budite kreativni, a mi ćemo najbolje nagraditi Ice Watch satovima!

Kao što smo i obećali u HEJ!-u 85 danas vam predstavljamo novu temu za akciju koju smo pokrenuli u saradnji sa komapnijom T Group Co. u kojoj nagrađujemo vaš talenta.
Već dva meseca se družimo u ovoj akciji i moramo da priznamo da ste nas prijatno iznenadili brojem priča koje su stigle na naš mail. Prošlog meseca je stiglo zaista mnogo priča, neke su bile predugačke te vas molimo da povedete računa da ne preterujete jer treba smestiti tri nagradđene priča ne jednu stranu.

Vaš zadatak ovog meseca je da napišete kratku priču na temu “Knjiga koja je promenila moj pogled na svet”. Pitate se zašto smo odabrali da tema bude knjiga, a odgovor je više nego jasan. Beogradski Sajam knjiga je događaj koji svake godine ispratimo mi, ali i vi jer odlazite na školski dan. HEJ! redakcija obožava knjige i stalno vas bodrimo da čitate više jer tako oplemenjujete svoj život. E pa sad se prisetite knjiga koje ste čitali, neke su na vas ostavile snažan utisak, naterale vas da promenite nešto u svom životu… Želimo da čujemo koje su to knjige i kako su promenile vaš pogled na svet!

Budite kreativni, jer slede sjajne nagrade!

Tri najbolje priče po izboru redakcije HEJ! magazina će biti objavljene u novembarskom broju, a na adrese autora objavljenih priča će stići sjajni Ice Watch satovi čiji je uvoznik kompanija T Group Co.

Zato pišite brzo jer priče moraju stići na naš mail hej@color.rs do 25. oktobra u ponoć. Dakle priče se šalju isključivo na mail, u subjectu napišite “HEJ! i T Group Co. akcija” i obavezni napišite svoje podatke – ime, prezime, adresu, grad, kontakt telefon i godište. Možete da pošaljete mailove sa adresa roditelja, ali vaši podaci moraju biti na kraju priče jer će nagrada otići samo u ruke tinejdžera!

A kompaniji koja je rešila da vas obraduje više pogledajte na www.tgroupco.co.rs

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.