Obmana – Nova psihološka triler serija koja će vas oduševiti

Uzbudljiva psihološka triler serija Obmana (Cheat) ima svoju premijeru na Pickbox NOW! U sveukupno četiri epizode od sat vremena, Cheat se zasniva na opasnom odnosu između univerzitetske profesorke Lije i njene studentkinje Rouz.

U glavnim ulogama su izvrsne britanske glumice Ketrin Keli (Happy Valley, The Night Manager) kao univerzitetska profesorka Lia, i Moli Vindzor (Three Girls) kao studentkinja Rouz.
U ostalim ulogama su Tom Gudman-Hil (Humans), Piter Firt (Spooks) Lorejn Ešburn (Silent Witness) i Ejd Edmondson (War & Peace).

OPASAN SLED DOGAĐAJA
Dve žene, jedna profesorka i jedna studentkinja, započinju opasan sled događaja. Naime, univerzitetska profesorka Lia je optužila svoju studentkinju za varanje. Ali ono što je trebalo da bude čist slučaj akademske prevare, ubrzo izmakne kontroli. Profesorka je na poziciji moći, ali potencijalno može da izgubi jer je na probnom radu na univerzitetu. Studentkinja Rouz nema nikakvu moć na univerzitetu, ali veoma je osvetoljubiva i ima porodične veze. Obe žene, naoružane inteligencijom, odbijaju da uzmaknu, a ni one same nisu očekivale stravične posledice i neverovatan sled događaja koji će uslediti.

DVE ŽENE, JEDNA ISTINA
Cheat je prava psihološka poslastica – od samog početka je napeta, intrigantna i iznenađujuća, a pritom i izražava koliko smo spremni da se borimo za ono u šta verujemo i po koju cenu.

Ovaj triler je prava igra mačke i miša, ili bolje rečeno mačke i mačke, u kojoj ćete uživati! Celu sezonu serije Cheat gledajte odmah na Pickbox NOW!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.