Okrenete se umetnosti jer tu možete dobro da se zabavite by Stefan Vacić

Došli ste u tinejdžerske godine i želite da korisno iskoristite slobodno vreme i da se više družite. Pronađite nešto čime ćete se baviti i u čemu ćete uživati.

Okrenete se na primer umetnosti u kojoj možete da iskažete svu svoju maštovitost i kreativnost i da se pri tome dobro zabavite. Ako imate sluha možete da se upustite u muzičke vode, ali ako ipak niste muzički nadareni posvetite se pozorištu i glumi.

Ja se na primer već duže vreme bavim glumom i to mi baš prija. Ne može se opisati osećaj kada stanete na scenu i znate da možete da postanete bilo ko. Osećaj je veoma moćan. Ne možete ni da naslutite šta vas sve čeka! Toliko zabavnih stvari, poput putovanja po inostranstvu gde ćete upoznati nove ljude i neke od najpoznatijih zvezda svih vremena.

Pre svega bićete oduševljeni društvom jer se umetničke duše međusobno razumeju i dobro slažu. Bićete shvaćeni i vaše mišljenje će se uzimati u obzir iako se to ranije nije dešavalo. Ako vam slikanje i crtanje ide od ruke možete se upisati školu slikanja u kojoj ćete naučiti puno korisnih stvari i fora koji će vam kasnije mnogo pomoći, ako želite da se time aktivno da se bavite. Kako kažu papir trpi sve, tako da i kad ste tužni i kad vam nije ni do čega radite ono što volite i to će vas oraspoložiti, garantujem vam.

A kada ste srećni i zaljubljeni iskoristite svoju maštovitost i napravite poklon svojoj simpatiji sa puno ljubavi i osećanja, jer će to sigurno biti cenjeno i jako će prirasti za srce osobi kojoj je namenjeno.

Zato uvek budite svoj čovek i nemojte dozvoliti da vas neko sputa u vašoj nameri, sigurno se nećete pokajati jer ćete uraditi nešto korisno u životu i biti korak ispred svih.

Autor: Stefan Vacić, Artimedia, Letnja škola novinarstva

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.