Osvoj karte za bioskop: Tajne avanture kućnih ljubimaca 2

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine. U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada, kada je u pitanju originalni film, animirani ili oboje. Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

Terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dečakove bezbednosti, da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru, na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se sa kravom netolerantnom na pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom, koji samo pojačavaju Maksovu anksioznost. Na svu sreću, Maks će dobiti važne savete od veterana sa farme, psa Rustera. On će pogurati Maksa da se suoči sa svojim strahovima, pronađe svog unutrašnjeg alfa mužjaka i Lijamu da malo slobode.

Za to vreme, u gradu, dok joj je vlasnica odsutna, odvažna pomeranka Divna, uz pomoć prijateljice, mačke Kloi koja je otkrila radost koju pruža mačija trava, pokušava da spase Maksovu omiljenu igračku koja se našla u stanu prepunom mačaka.

A šašavi, ali preslatki zeka Grudvica živi u zabludi da je superheroj, od trenutka kada je njegova vlasnica Moli počela da ga oblači u superherojske pidžamice. Ali, kada se pojavi Dejzi, neustrašiva ši cu, i zatraži Grudvičinu pomoć zbog opasne misije, on će morati da nađe hrabrost i postane junak kakav se samo pretvarao da je.

Mogu li Maks, Divna i Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim najvećim strahovima?

Režija: Chris Renaud
Glasovi: Lake Bell, Hannibal Buress, Dana Carvey, Harrison Ford, Tiffany Haddish, Kevin Hart, Pete Holmes, Garth Jennings, Ellie Kemper, Nick Kroll, Bobby Moynihan, Patton Oswalt, Jenny Slate, Eric Stonestreet / SINHRONIZOVANO: Marko Marković, Nemanja Živković, Milan Čučilović, Milena Živanović, Ana Simić, Bane Jevtić, Slaven Došlo, Milan Antonić, Ivana Knežević, Dušan Radović, Dušica Novaković, Milan Tubić i Pavle Jerinić
Scenario: Brian Lynch
Žanr: Animirana avantura
Studio: Universal Pictures
Trajanje: 86 minuta

HEJ! i Taramount film te nagrađuju!

KAKO DO POKLONA? 

Prvih TROJE koji na našu Fejsbuk stranicu Hej magazin odgovore tačno na sledeća pitanja, osvojiće dve karte za bioskop Cineplexx DELTA CITY, u utorak 11.6. u 19:30h (titlovana projekcija).

1) Koja životinja je Grudvica iz filma TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2?
A) Pas
B) Mačka
C) Zec

2) Kojoj rasi pasa pripada Maks iz filma TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2?
A) Džek Rasel Terijer
B) Jazavičar
C) Bigl

3) Koje godine je u bioskopima bio prvi deo TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA?
A) 2014.
B) 2015.
C) 2016.

Tačne odgovore šaljite nam u inboks na našoj FEJSBUK STRANICI!

NAPOMENA: Uz tačne odgovore, potrebno je da pošaljete svoje podatke (ime, prezime i broj telefona).

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.