Pesmu prve “Hej&Famoza zvezde” ćemo premijerno čuti na MTS Balkan Tube Festu

Prvi od dva pobednika takmičenja “Hej&Famoza zvezda” Ivan Simić izvešće premijerno svoju pobedničku pesmu “Nebo” na MTS Balkan Tube Festu, koji se održava 29. i 30. septembra  u Kombank dvorani.

Posle skoro tri meseca potrage za zvezdom i mnogo prijavljenih tinejdžera, producenti takmičenja bit mejker Vojin Todorović, videograf i reper Nemanja Aritonović “Arrie” i di-džej i tekstopisac Milan Popović za pobednike su izabrali Ivana Simića i Ivonu Jovanović.

– Bilo je naporno i teško jer su to deca u razvoju svojih potencijala. Trebalo je nekoga eliminisati a objasniti mu da je talentovan i da mu fali još rada što se i nama dešavalo tokom odrastanja.

Ivanova pesma “Nebo” je gotova i on je već u studiju kako bi sve bilo spremno za premijeru na MTS Balkan Tube Festu. Odmah posle premijere pesma će biti dostupna na kanalu gde se odvijalo takmičenje ali i svim drugim platformama poput Itunesa, Deezera, Spotifya.

Ovo je prvo izdanje “Mstylemedije” posle “X Factora” i singla Alekse Perovića “Neću da se zaljubim”, pa od Ivana očekujemo mnogo- rekli su autori projekta.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.