Priključi se kampanji “Planiraj – sve u svoje vreme“, dođi na radionicu 23. juna!

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević pokrenula je kampanju “Planiraj – sve u svoje vreme“ posvećenu problemu maloletnih trudnoća sa kojima smo suočeni.

U okviru kampanje biće održavane i radionice sa ciljem da edukuju mlade o svim posledicama koje maloletničke trudnoće i abortusi nose sa sobom. Radionice se zasnivaju na pružanju osnovnih informacija o prevenciji, rizicima (prepoznavanju i izbegavanju rizika) i razvijanju pozitivnog odnosa prema seksualnosti. Prva radionica biće održana u subotu 23. juna 2018. godine u restoranu ,,Emili“ u sportskom centru Olimp, u Beogradu.

Pored Biljane Tipsarević, na radionici učestvuju dr Katarina Sedlecki, savetnica Republičkog centra za planiranje porodice Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić” i Violeta Babić, autorka knjige “Knjiga za devojčice I njihove momke”, lektor i urednik izdavačke kuće „Kreativni centar“ i nekadašnja profesorka srpskog jezika u V beogradskoj gimanziji.

Pozivamo vas da nam se uz obaveznu pisanu saglasnost roditelja pridružite.

saglasnost za radionicu (1)

Broj mesta po radionici je ograničen na 15, otvorene su za devojke, ali i momke, a prijava je krajnje jednostavna!

Dovoljno je da pošaljete mail sa svojim podacima – ime, prezime, grad, kontakt telefon i godište na hej@color.rs i u subjectu navedete Radionica “Planiraj – sve u svoje vreme”.

Dođite da učimo zajedno, da se družimo i postanemo odgovorni mladi ljudi!

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.