SOS: Kako do BFF?

PROBLEM: Sada ću u šesti razred osnovne škole. Do sada imam puno neuspešnih pokušaja da imam najbolju drugaricu. Jednom sam pokušala da se družim sa jednom sedmakinjom, ali onda je došla nova devojčica koja je brzo upoznala celu školu i na fejsu počela da piše nešto kao “jedina”, “ljubavi” i tako dalje pa je ta sedmakinja počela više da se druži sa njom. Probala sam i sa jednom devojčicom iz odeljenja, ali ona je odala moju tajnu i pred svima rekla ko mi se sviđa. Ja želim drugaricu koja
e mi biti verna, iskrena prema meni i koja će moći da dođe u pola noći kod mene da pri
amo o momcima i krpicama. Zašto ne mogu jednostavno da nađem BFF?

SAVET: Nekada su potrebne godine da se stvori iskreno i duboko prijateljstvo. Dopada nam se što znaš šta hoćeš od prijatelja. Odlično si uvidela da je potrebno obostrano zadovoljstvo, kao i razmena iskrenosti i poverenja. Istraj u pronalaženju najbolje drugarice i prihvati različita druženja kako bi mogla da pronađeš ono pravo. S vremenom ćeš uvideti sa kim i šta možeš da podeliš. Verujemo da je BFF tu blizu tebe, samo je potrebno vreme da se izgradi u druženje za ceo život. Samo napred!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.