Šta tvoja omiljena boja govori o tebi?

Sigurno imaš svoju najdražu boju. Pročitaj šta ona otkriva o tvojoj ličnosti…

Ružičasta

Ti si devojka koja na svet gleda pomalo naivno. No to i nije tako loše jer je tvoj dan verovatno veseliji i lepši nego onima koji stalno vide zlo u drugima. Tvoji prijatelji na tebe uvek mogu da računaju kad je zabava u pitanju, a deliš im i dobre savete kad je to potrebno.

Zelena

Ti si živa flegma. Zaista te retko kada nešto može izbaciti iz takta, slediš svoje vizije bez odstupanja. Sklona si meditaciji i traganju za duhovnim dimenzijama svoje sreće.

Žuta

Pozdrav suncu! Ovo je boja radosti i prave sreće. Tvoja vedrina je zarazna i uz tebe nikome nije dosadno. Optimizam za svaku pohvalu, ali nemoj izgubiti ni dodir s realnošću.

Crvena

Ti si pravi pravcati vatromet. Odlučna si, otvorena i zabavna. Ne stidiš se da kažeš svoje mišljenje naglas. Tvoja jedina mana je što loše podnosiš kritiku i ne prihvataš “ne” kao odgovor. No, ima vremena – naučićeš i to.

Plava

Ti si devojka slobodnog duha koja rado provodi vreme sanjareći i maštajući. Obično si smirena i tolerantna prema drugima i teško te videti ljutu ili nervoznu.

Foto: Getty Images/Guliver

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.