U PRODAJI KARTE ZA SVEČANU PREMIJERU FILMA “VOJNA AKADEMIJA 5”: Druženje sa delom glumačke i autorske ekipe u Areni 3. oktobra

Svečana premijera domaćeg filma ,,Vojna akademija 5” biće održana u četvrtak, 3. oktobra od 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Veliki deo autorske i glumačke ekipe ovog filma prošetaće crvenim tepihom u 19:45h i pokloniti se publici nakon filma. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Peti nastavak „Vojne akademije“ donosi avanture poznatih junaka, a u priču uvodi i neke nove likove… Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

U glavnim ulogama našli su se naši poznai glumci Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević i Jovan Jovanović. Režiju potpisuje Dejan Zečević, a za scenario filma je bio zadužen Željko Hubač.

Na radost publike, družimo se sa omiljenim junacima u bioskopu Arena Cineplex.

Ulaznice za svečanu premijeru filma ,,Vojna akademija 5” u prodaji su na blagajnama bioskopa.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.