10 načina da mu pokažeš ljubav, a da ne kažeš VOLIM TE!

Tvoj lični love savetnik HEJ! ti pomaže da obraduješ svog dečka sitnicama kojima neće moći da odoli. A možda te inspirišemo da nešto novo smisliš i sama. Uostalom, zar nije privlačna ideja da mu pokažeš ljubav, a da ne izgovoriš te dve magične reči…

1. Napravi mala srca i sakrij ih na nekoliko mesta u njegovoj sobi. Kad pronađe prvo, istog trenutka će pomisliti na tebe. Bingo!!!

2. S vremena na vreme mu reci koliko je sjajan i zašto je bolji od ostalih. Svaki dečko voli komplimente i prijaće mu da ih čuje ponovo, i ponovo, i ponovo…

3. Pusti ga da pobedi bez obzira na to da li raspravljate o glumcima i muzici, igrate Nintendo ili se dogovarate za izlazak. To će biti injekcija za njegovo samopouzdanje. Biće zadovoljan i srećan!

4. Iskoristi najslađu zajedničku sliku i stavi je kao pozadinu (wallpaper) na ekrančić svog mobilnog telefona. I kad te zamoli da mu pozajmiš telefon, jer se njegovom ispraznila baterija, imaće šta da vidi – da ti je u svakom trenu baš on u mislima.

5. Obrati pažnju na govor tela. Kad šetate, priljubi se uz njega ili ga drži ispod ruke, zagrli ga šarmantno kad se najmanje nada, poljubi ga neočekivano dok slušate omiljenu pesmu… To će mu reći sve ono što treba da zna.

6. Nacrtaj se pored njega i zajedno odgledajte celu fudbalsku utakmicu. Pokaži mu da te zanima zbog čega on uživa da gleda akciju na terenu i pitaj ga šta u stvari znači kad sudija dosudi ofsajd!!!

7. Kad mu nešto pričaš, duboko se zagledaj u njegove oči. Ovo će mu biti slatko, a pokazaćeš da mu veruješ, da ga poštuješ i da ti je stalo.

8. Uzmi papir i olovku i napiši mu pravo pravcato, starinsko ljubavno pismo. To je jedan neverovatno romantičan gest, moći ćeš da napišeš sve ono što ponekad ne umeš da kažeš. A on će se istopiti od sreće.

9. Nauči da na nekoliko stranih jezika kažeš te čuvene reči – volim te. To uvek zvuči baš seksi. Pokušaj na francuskom – je t’aime, španskom – te quiero, na engleskom verovatno znaš, ali ipak – I love you…

10. Budi kreativna i naslikaj mu nešto, a potpis neka bude luckast i ljigavo romantičan, na primer, “u tvojoj ruci je ključ od mog srca”. Pa čak i ako nije umetnički tip, tvoj dečko će ceniti trud koji si uložila…

Ovo je prvih deset ideja, a vi slobodno dopišite 11, 12, 13…

Uostalom, ne kaže pesma bez razloga “All You Need is LOVE”!

Foto: Susan Kirsch on Unsplash

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.