10 pitanja koja moraš simpatiji postaviti da bi saznala baš sve o njemu

Totalno si se zatreskala, ali o dečku koji ti se sviđa ne znaš puno? Sladak je, ali šta se skriva iza tog lepog lica? Privedi ga na kratko ispitivanje i otkrij sve – i to tako da on baš ništa ne primeti.

 

Da li je romantičan? Možeš li se pouzdati u njega? Ima li smisla za humor, i ono najvažnije, sviđaš li se ti njemu? Čak i ako ne želi da otkrije previše informacija o sebi, postoje pitanja koja će ti pomoći da otkriješ neke stvari o njemu. Ako želiš da saznaš je li on stvarno pravi dečko za tebe, tajno odradi kratki intervju. Evo šta ga sve moraš pitati…

Pitanje br. 1

Šta bi poneo na pusto ostrvo?

Iz odgovora na ovo pitanje saznaćeš šta mu je stvarno važno u životu. Jesu li to njegovi drugovi, laptop, ili nikako ne može bez svog omiljenog parfema? Po ovome ćeš videti i da li je štreber, društvena osoba ili toliko tašt da bi se najradije ceo dan posmatrao u ogledalu.

Pitanje br. 2

Koji ti je bio najlepši dan u životu?

Ovo pitanje je važno jer pokazuje koliko je iskren. Ako ti ispriča neku lovačku priču ili kaže: “Dan kad sam upoznao tebe”, mulja ili želi da te impresionira. Ako ti pak ispriča neki stvarni događaj i otvori se, to je pozitivan znak. Veruje ti i čini se da je iskren prema tebi.

Pitanje br. 3

Kakvu si masku izabrao za poslednji maskenbal?

Odlazi na svaki maskenbal i zabavlja se? Član je nekog karnevalskog društva? Ako uvek ima vesele i upadljive kostime, to znači da voli da bude u centru pažnje i da privlači poglede. Ako pak uopšte ne voli da se maskira, mogao bi biti dosta zatvoren i konzervativan.

Pitanje br. 4

Koji ti je omiljeni film?

Voli li akciju ili romantične komedije? Po njegovom odgovoru možeš videti šta očekuje od dejta u bioskopu. Ako želi da se zbližite, odabraće romantični film. Ako ne želi, izabraće akciju. Ukoliko spomene film s nekim totalno nepoznatim glumcima, on je tip koji voli da raspravlja s devojkama – i to ne samo o filmovima…

Pitanje br. 5

Koja ti se poznata glumica ili pevačica sviđa?

Ako želiš da saznaš jesi li njegov tip, razmisli kome si slična i onda mu postavi sledeće pitanje: “Voliš li slatkice kao što je Taylor Swift ili cool devojke poput Miley Cyrus?” Ako se ne usuđuješ da ga pitaš direktno, pokušaj na drugi način da dođeš do odgovora. Proveri čije postere ima u sobi ili pitaj nekoga od njegovih prijatelja.

Pitanje br. 6

Čime želiš da se baviš nakon škole?

Ovo pitanje otkriće ti da li razmišlja o budućnosti. Neko ko ne voli da planira unapred, verovatno ni s devojkom ne želi da se preterano veže. Ako pak detaljno počne da ti priča o svojim planovima, on je tip koji tačno zna šta želi i koji se bori da postigne svoj cilj. Možda bi se tako borio i za tebe…

Pitanje br. 7

Koji ti je bio najveći blam u životu?

Po odgovoru ćeš videti da li je siguran u sebe. Ako ne može da podnese šalu na svoj račun, neće ti otkriti o čemu se radi ili će pokušati da ti proda neku totalno čudnu priču. Ukoliko je šaljivdžija, sigurno će mu na pamet pasti neka super priča. Humor i zabava jako su važni u vezi, u suprotnom bi vam brzo moglo postati dosadno. Zato definitivno proveri da li je on jedan od onih koji nikad ne mogu da se opuste, ili te s njim očekuju veseli trenuci.

Pitanje br. 8

Jesi li u kontaktu s bivšom devojkom?

Ovaj odgovor će ti dati do znanja ima li bivša devojka još uvek važnu ulogu u njegovom životu. To je jako bitno jer ona može biti prepreka za napredak vaše veze. Ako ti kaže da se super slažu i često viđaju, budi oprezna. Možda još nije zatvorio to poglavlje. Ako se ne čuju, ili se tek retko sretnu, šanse su ti veće.

Pitanje br. 9

Da ti neko pokloni 10.000 dinara, na šta bi potrošio novac?

Odnos prema novcu puno govori o karakteru neke osobe. Ako bi novac potrošio odmah i samo na sebe, prilično je egoističan. Ukoliko bi drugove odveo u bioskop ili im nešto kupio, velikodušan je i brižan. Ako bi pak novac ostavio na stranu, razmišlja dugoročno i misli na budućnost.

A šta ti otkriva govor njegovog tela?

Držanje i mimika takođe puno otkrivaju o nekome. Stalno stavlja ruke iza glave? Možda voli da se pravi važan. Ako nakon izgovorene rečenice stisne usne i malo ih uvuče: oprezno, verovatno nešto mulja. Ako se dečku stvarno sviđaš, i to će ti otkriti govor tela. Stalno te gleda u oči, nervozan je tokom razgovora i ne može da prestane da brblja, ima otvoren stav i lagano se naginje prema tebi? Čestitamo! Koncentracija mu je totalno usmerena na tebe i čini se da si mu jako važna.

Priredila: Maja Jeić

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.